USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин «надув» земляків на 170 тисяч гривень

9 Липня 2009 17:02
У провадженні СВ Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області перебуває кримінальна справа про обвинувачення Олега Максімова, 1966 року народження, жителя села Щурин Рожищенського району у скоєнні злочину, який передбачений частиною 2 статті 190 КК України. Про це 9 липня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, під час розслідування цієї кримінальної справи встановлено, що Олег Максімов протягом 2007-2008 років, прагнучи заволодіти кредитними коштами Кредитної спілки «Альянс Україна», шляхом обману переконував фізичних осіб укладати кредитні договори із вказаною фінансовою установою, при цьому зобов’язуючись виконувати умови кредитних договорів, у тому числі і здійснювати погашення кредитів.
Згадані особи, не усвідомлюючи злочинного умислу чоловіка, укладали кредитні договори із КС «Альянс Україна», згідно яких їм надавались кошти у різних сумах, які вони добровільно йому передавали, вважаючи, що той буде здійснювати погашення кредитів.
Із матеріалів дослідчої перевірки вбачається, що вказаним злочинним шляхом волинянин заволодів приблизно 170 000, 00 гривень, однак умови договорів не виконує, чим завдав майнової шкоди КС «Альянс Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus