USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин помер через саморобний нагрівач

18 Листопада 2010 13:35
У Ківерцях на Волині помер 58-річний чоловік, який обігрівав помешкання саморобним електроприладом – непритомного його винесли із задимленого будинку пожежники.
Пригода сталася 18 листопада. Після виклику на місце виїхала чергова варта в складі начальника Миколи Шварука, командира відділення Олександра Кунішнікова та водія Юрія Яковчука, повідомляє сайт волинських рятувальників.
Включившись в апарати на стисненому повітрі, ланка газодимозахисників віднайшла в заповненому димом будинку господаря.
Непритомного його винесли на свіже повітря й одразу передали до рук медиків, які каретою швидкої медичної допомоги доставили чоловіка у відділення реанімації центральної районної лікарні.
Помер він вранці у лікарні.
За словами доньки господаря, в кімнаті її батька знаходився саморобний електронагрівальний прилад, який стояв впритул до ліжка. Запах диму в будинку відчув зять власника, який і викликав службу «101».
Для ліквідації пожежі знадобилось всього 30 хвилин – вогонь пошкодив тільки речі домашнього вжитку і підлогу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus