USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин замість риби «зловив» «кримінал»

1 Червня 2013 10:13
Мешканець Каменя-Каширського незаконно наловив 30 кілограмів риби під час нересту на загальну суму понад 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє «Волинь-нова».

Двоє головних інспекторів Ратнівської дільниці Волиньрибоохорони Геннадій Мазурик і Андрій Філіпчук біля заплави озера Турське затримали браконьєра.

Зловмисником виявився мешканець Каменя–Каширського Валентин Л. В його автомобілі стояв мішок з рибою, серед якої було багато дрібної.
Перевіркою встановлено, що виловлена вона незаконним способом, до того ж у нерест, а допомагав Валентинові Л. один із мешканців села Заболоття.
На місце з райцентру викликали слідчо-оперативну групу. У мішку нарахували 1640 пліток, 585 верховодок, 390 окунів, які заважили 30 кілограмів. Загальна сума завданого браконьєром збитку довкіллю внаслідок незаконного лову сягнула 20,45 тисячі гривень.
Рибу слідчий вилучив як речовий доказ. Автомобіль Валентина Л. відправлено на штрафмайданчик райвідділу міліції. За фактом браконьєрства відкрито кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 1 Червня 2013 16:24
А карасі з двома щучками звідки?..З іншого улову?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus