USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянина, який побив та обікрав жінку, хотіли виправдати у суді

31 Травня 2013 18:35
Вкрав сумку у жінки, побивши її, чоловік у Нововолинську.

Про це повідомляє Під прицілом.

Чоловік у нетверезому стані руками та ногами побив жінку. Після цього він вкрав у неї сумку, в якій знаходилися два гаманці, мобільний телефон та срібний ланцюжок із хрестиком. Загалом сума вкраденого становить майже 4 тисячі гривень.

Однак суд виправдав зловмисника, оскільки його винуватість не довели. До того ж, суд відмовив у відшкодуванні майнової та моральної шкоди.

Таким чином, прокурор подав апеляцію на вирок суду першої інстанції. Він зазначає, що суд невірно прийшов до висновку, оскільки врахував лише показання обвинуваченого. Тож, прокурор просить скасувати вирок суду та постановити новий, згідно якого визнати чоловіка винним та призначити йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Постраждала також подала апеляцію, в якій просить позбавити волі зловмисника та відшкодувати їй матеріальну, моральну шкоду та збитки за отримання правової допомоги.

Суд першої інстанції виправдав чоловіка, оскільки взяв за основу ту версію, за якою зловмисник лише проводив жінку додому, яка була в стані алкогольного сп’яніння і часто падала. За цією версією чоловік не вчиняв ніякого злочину. Однак у ході розслідування покази обвинуваченого неодноразово змінювалися.

Таким чином, апеляцію прокурора суд задовольнив частково. Тож, виправдувальний вирок Нововолинського міськрайонного суду скасовали, а обвинуваченого визнали винним. Йому суд призначив покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі.

Цивільний позов потерпілої суд вирішив також задовольнити частково. Отож, з обвинуваченого стягнуть 2605 гривень матеріальної шкоди, 2500 гривень моральної шкоди та 453 гривні витрати за отриману правову допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 1 Червня 2013 12:02
Не був би це Нововолинський суд! Запроторити у психушку, виправдати злочинця, закрити очі на на факти при викраденні підприємства, забрати у бідного земельну ділянку, підтримати відмовну постанову у порушенні кримінальної справи... Міський голова, раніше, приїжджав туди з оберемком білих троянд.
Камизякський суд Показати IP 1 Червня 2013 14:16
та шо там ми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus