USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Встановили причину розриву мотузки під час роупджампінгу у Луцьку

30 Квітня 2015 18:20
Волинські правоохоронці кажуть, що мотузка, з якої здійснювала злощасний стрибок з 50-метрової труби молода пара у Луцьку, була пошкоджена.

Про це стало відомо під час прес-конференції головного міліціонера Волині Петра Шпиги сьогодні, 30 квітня.

Так, зі слів першого заступника начальника УМВС у Волинській області Анатолія Петрушина, остаточне рішення стосовно цього інциденту ще не прийняли, однак уже встановлено всі особи, які мали причетність до стрибків.

Як зазначив правоохоронець, стрибки 15 лютого провели із грубим порушенням техніки безпеки.

«Мотузка, з якої стрибали, втримує півтори тонни ваги, утім, вона була пошкоджена, а у певних місцях на ній знайшли ізоляційну ленту», - каже перший заступник очільника міліції.

Він зауважив, що усім учасникам екстрим-атракції, причетним до інциденту, оголосили про підозру і незабаром справу скерують до суду.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що під час стрибків закоханих 15 лютого 2015 року сталася трагедія, під час якої один із учасників тандему, Владислав Гуз, загинув, а Вікторія Романюк отримала важкі тілесні ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Корінний лучанин Показати IP 30 Квітня 2015 21:25
В попередніх коментарях про причини цього трагічного випадку я відразу порахував потенційну енергію та навантаження на трос і побачив, що він невірно підібраний і що запас міцності повинен бути щонайменше 3-х кратний , бо мова йде про людське життя. Трос повинний ретельно оглядатись після стрибків та замінюватись - ЦЕ ПРАВИЛО ЗАЛІЗНЕ ДЛЯ ОРГАНІЗАТОРІВ , але вони його порушують бо бачать лише гроші перед очима . У ПОРЯДНИХ ТА ЧЕСНИХ ОРГАНІЗАТОРІВ ТАКОГО Б НЕ СТАЛОСЯ! Жаль , що люди загинули! Тепер винуватці будуть всіляко виправдовуватись і не визнавати своєї вини- це цілком , очевидно, так і буде
Інженегр Показати IP 30 Квітня 2015 22:20
Мотузкою прив"язують корову, а у даному випадку застосовувся канат з синтетичних або з натуральних волокон . Ізоляційна стрічка, а не якась "лента". Сходіть в школу.
Організатор Показати IP 30 Квітня 2015 22:24
Бачу тут нічо не вигорить, піду відмивати бурштин.
суддя до Організатор Показати IP 30 Квітня 2015 23:13
Щебінь на дороги....
Організатор до суддя Показати IP 1 Травня 2015 16:38
Теж як варіант))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus