USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вибух в Анкарі: загинуло понад 30 людей

13 Березня 2016 22:05
В столиці Туреччини Анкарі прогримів потужний вибух. Про це повідомляє ТСН.

Згідно з попередніми даними, біля виходу станції метро «Гуверпарк» злетів у повітря замінований автомобіль. Полум'я охопило до шести машин, які стояли поруч.

Зі слів місцевої влади, в результаті вибуху загинули 32 людей, ще понад 70 отримали поранення. Повідомляють, що кількість загиблих і поранених збільшується.

На відео з камери вуличного спостереження видно, що епіцентр вибуху був на дорозі, якою їхало багато машин, в тому числі і громадський транспорт. Відео з іншої камери показує, що люди в паніці розбігалися в різні сторони.

Турецькі ЗМІ повідомляють, що, на думку правоохоронців, в авто міг сидіти терорист-смертник, - інформує Еспресо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 13 Березня 2016 22:28
шо ж то робиться, люди добрі?
Армагедон сьогодні Показати IP 13 Березня 2016 22:34
на планеті-Земля !!! Людство котиться в пекло. Сатана в людській подобі панує не на жарт !!! Неначе люди подуріли...
бандеровець Показати IP 14 Березня 2016 06:22
ні,це більш за все кацапи розважаються....
Коляя Показати IP 14 Березня 2016 10:45
Все за наші людські гріхи. подивіться які зараз люди -всі зажираються, один одного ненавидять, злі ,всього мало, тільки відпочивати хочуть їздити у Туреччину Єгипет, Мальдіви і так далі фото в соціальних сетях добавляють, потім інші зад=здрять і соі на осанні копійки їдуть , потім немає грошей злі на увесь світ. Інші з горя напиваються бо слабаки, інші зраджують своїх дружин, чоловіки не такі галантні як колись по відношенню до жінки матері дружини сестри доньки. Б"ють, принижують слабших, замість того щоб захистити їх!!!!!!!!!!!!!!! Богу треба молитись. Боже допомагай нам !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus