USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юного волинянина зловили з канабісом

29 Травня 2017 22:41
У селі Любитів Ковельського району дільничний офіцер поліції в 17-річного неповнолітнього виявив і вилучив два паперові згортки з подрібненою речовиною, ззовні схожою на канабіс. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

26 травня під час профілактичного відпрацювання села Любитів дільничний офіцер поліції виявив у 17-річного хлопця два паперові згортки з подрібненою речовиною, ззовні схожі на канабіс, вагою близько 4 г.

Усе вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ямайка Показати IP 29 Травня 2017 23:18
От так і душать малий бізнес. ))) Хлопець просто хотів піднятися, трохи підзаробити і купити "беху" на польських бляхах, щоб дівки давали. А йому зразу кримінал пришили. Яке несправедливе життя.
ОЛЕГ Показати IP 30 Травня 2017 11:19
4 гр. на крилінал не тягне! дивіться УПК . для власних потреб! факту продажу не зафіксовано ! неповнолітній. пожурять і додому відпустять через 3-4 години.
Треба більше 5 грам Показати IP 30 Травня 2017 20:43
Треба більше 5 грам на кримінал. Справу закриють і складуть протокол за ст. 44 КУпАП

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus