USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За 4 дні патрульні затримали у Луцьку 5 осіб з наркотиками

7 Листопада 2017 11:17
Протягом 4 діб поліцейські групи тактичної підтримки перевірили кілька десятків гральних закладів у різних мікрорайонах міста, інформує патрульна поліція Луцька.

За період з 2 по 6 листопада в таких приміщеннях гральних автоматів (на проспектах Відродження, Соборності, Волі) було виявлено 4 особи, які мали при собі речовини, схожі на наркотичні, ваги, предмети для вживання наркотичних засобів тощо. Один з чоловіків взагалі мав при собі близько десятка поліетиленових пакетиків з порошкоподібними речовинами.

У всіх випадках осіб затримували, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Група тактичної підтримки патрульної поліції посилено працює і на вулицях міста.

Так, у ніч з 6 на 7 листопада за порушення ПДР на вулиці Караїмській зупинили ВАЗ. При перевірці пасажира виявили пакетик з речовиною рожевого кольору, схожу на наркотичну, згодом слідчі знайшли в кишенях ще трубку з залишками порошкоподібної речовини та ваги. Особу було доставлено до відділку поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімка Показати IP 7 Листопада 2017 14:34
в Украіні заборонили гральні автомати, чи мeрія Луцька нe вкурсі!!! Скільки вжe будe тривати такий бeзлад!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus