USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

З-під луцького собору чоловіка забрала «швидка»

4 Серпня 2016 21:03
Чоловіка, який просив милостиню під воротами Свято-Троїцького собору у Луцьку, забрала швидка медична допомога. Він втратив свідомість, чим привернув увагу перехожих, - пише Волинь 24.

«Він трохи випивший, а тут ще така спека… Лежав без свідомості, ми викликали швидку. Крім того, подивіться, які у нього ноги! В гулях, наривах…», – розповіла жінка, яка стала очевидицею подій.

Коли медпрацівники переміщали чоловіка в карету швидкої, той прийшов до свідомості, проте на запитання про самопочуття чітко не відповідав. На вигляд жебракові – близько 50 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанин Показати IP 4 Серпня 2016 21:18
Олeжика Русило кожeн дeнь забирає швидка допомога і відвозить в наркодиспансeр, там поспить на чистому ліжeчку і зранку знову жeбракувати і напитись до вeчора ,а добрі люди знову викличуть швидку, а кому допомога дійсно потрібна почeкає, бо п'яний олeжик пeрeгрівся на сонці. І палива на швидкій у нашій багатій дeржаві хоч відбавляй...
Термiнатор до лучанин Показати IP 4 Серпня 2016 21:34
Досить пустоi балаканини! Якi Вашi конкретнi пропозицii добрий лучанине?
лучанин до Термiнатор Показати IP 4 Серпня 2016 22:31
1 Законодавчо прирівняти нeзаконний обіг спирту до наркотиків . 2 Відкрити “козу” у міськвідділі МВС, цим має займатись поліція, а нe швидка.
волиняка Показати IP 4 Серпня 2016 21:23
А таких олeжиків швидка цілий дeнь возить, а народ кажe, що швидка пізно на виклик приізджає.
лучанин 2 Показати IP 5 Серпня 2016 09:46
відновити роботу витвирезника.
Лучанка Показати IP 5 Серпня 2016 10:53
Згідна із пропозицією щодо відновлення роботи витверезника. Давно пора. А щодо Олежика... ну, зрозуміло зомлів чи то від спеки, чи то від спиртяки. Його ж заберуть, завезуть, безкоштовно помиють, побриють, на чисте покладуть, прокапають. А всім іншим хворим: всі медикаменти за свої кошти, а то й постіль із собою. Медицина просто клас! Ну нехай би її зробили, як в усіх європейських країнах, якщо ми вже туди крокуємо повним кроком, платною та "медициною червоного хреста", де лікують бідних, бездомних. А хто спроможний платити, будь ласка, вибирайте де вам лікуватися по кішені: у такій чи іншій клініці, лікарні, чи на дому....
Що Показати IP 6 Серпня 2016 07:25
Ви мелете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus