USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З-під Луцька вивезли 45 тонн непридатних отрутохімікатів

14 Серпня 2009 11:18
Фахівці Державної екологічної інспекції у Волинській області проконтролювали дотримання вимог екологічної безпеки при  вивозі  непридатних хімічних засобів захисту рослин з території Луцького району в місто Шостка Сумської області для подальшого знешкодження.  Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Вивіз проводило  ТзОВ «Елга», яке уклало угоду з ТзОВ «Переробка технічних відходів» на перевезення непридатних пестицидів та отрутохімікатів.  Підприємство «Переробка технічних відходів» має відповідну ліцензію на збирання, перевезення, знешкодження небезпечних відходів та погодило маршрут перевезення небезпечних вантажів з УДАІ УМВС України в Сумський області.
 
Таким чином, зі складу ТзОВ «Агропанхім» у селі Голишів Луцького району вивезено останні 44,9 тонн непридатних пестицидів, що дозволило повністю ліквідувати   небезпеку виникнення надзвичайної ситуації при зберіганні непридатних хімічних засобів захисту рослин на території Луцького району, - повідомляють в Держекоінспеції в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus