USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

З початку року - 15 пожеж: загинуло двоє волинян

5 Січня 2015 13:09
15 пожеж, на яких загинуло 2 особи, виникло з початку року на Волині. Основними причинами стало несправність пічного опалення та коротке замикання електромережі. Про це інформують у прес-службі ДСНС в Волинській області.

Так, 1 січня в Ковелі на вулиці Гоголя внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в цегляному житловому будинку. Ліквідовували пожежу у складі двох відділень працівники чергової зміни державної пожежно-рятувальної частини №4. Вогнем знищено ліжко, речі домашнього вжитку, пошкоджено двері.

Цього ж дня у Луцьку на вулиці Мисливській виникла пожежа в двоповерховому цегляному житловому будинку. На гасіння пожежі залучалися вогнеборці частини спеціальної пожежної техніки та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. Вогнем знищено та пошкоджено вікна, двері, перекриття, сходова клітка, внутрішнє оздоблення стін, речі домашнього вжитку.

О 6:15 внаслідок куріння в ліжку в нетверезому стані виникла пожежа у дерев'яному житловому будинку в селі Запруддя Камінь-Каширського району. Пожежу ліквідовували рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру та працівники місцевої пожежної охорони із сіл Сушично та Качин. На місці пожежі виявлено тіло загиблого 54-річного власника.

3 січня в селищі Ратне внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного палення виникла пожежа у цегляному житловому будинку. Полум'я приборкували рятувальники місцевої державної пожежно-рятувальної частини №14. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття будинку та димохід печі.

Цього ж дня в селі Гута Боровенська Камінь-Каширського району горів дерев'яний житловий будинок. На гасіння пожежі виїжджали працівники чергової зміни державної пожежно-рятувальної частини № 8 Камінь-Каширського. На місці пожежі виявлено тіло місцевого мешканця, 1975 року народження. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння.

4 січня в селі Рокині Луцького району внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в 4-поверховому житловому будинку. Господарі власними силами змогли ліквідувати горіння до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Вогнем знищено витяжку, меблі, пошкоджено газову плиту, речі домашнього вжитку.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки!

Будьте обережні при курінні та використанні відкритого вогню, не застосовуйте його на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Слідкуйте за справністю електричних мереж, не перевантажуйте їх потужними електричними обігрівачами. Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади, ховайте від дітей сірники.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus