USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З вікна багатоповерхівки у Луцьку випала дівчина

2 Липня 2014 13:30
У ніч з неділі на понеділок із вікна дев’ятиповерхівки в Луцьку випала дівчина. Інцидент трапився близько 2-ї години ночі. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Сусіди розповіли, що у квартирі на останньому поверсі мешкали квартиранти. Тоді там була вечірка. Хлопці та дівчата, ймовірно, святкували День молоді.

У місцевих кілька версій того, як дівчина могла випасти з вікна. Одна з них - самогубство, інша - необережність. Однак знайомі загиблої в це не вірять.

Вони переконані - зіштовхнули навмисне. Їй було 26 років. Працювала в одному з місцевих мінімаркетів. Мала дитину. З чоловіком хотіла розлучатися. Тієї ночі пішла в гості до подруги, де й розпочалося святкування.

Наразі інцидент розслідують правоохоронці. Зауважимо: за останні місяці це вже не перший випадок. Зокрема, 14 червня з вікна 9-го поверху на вулиці Конякіна випала однорічна дитина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Читач Показати IP 2 Липня 2014 13:32
Не бухайте, дівчата, щоб потім за наслідки не розплачуватися. жінці 26р, а життя її нічому не навчило
S до Читач Показати IP 2 Липня 2014 14:50
Яке там ще у 26 років життєве навчання. У тому віці хочеться жити і радіти життю, а не виживати , щодня стикатись з побутовими проблемами, дитячими потребами, прмхами чоловіка (дружини). прибамбасами свекрухи (тещі), коротше зарано в нашому суспільстві прийнято одружуватись, "брачующієся", як правило, ще явно не готові до цього ні психологічно, ні морально, ні фінансово, тому й шукають потім біду на свою голову.
Сонячна Показати IP 2 Липня 2014 14:06
мала чоловіка, дитину і пішла гуляти до подруги з хлопцями..... без коментарів
Вася Показати IP 2 Липня 2014 14:53
А зараз відсотків сорок таких, які вискакують заміж а потім шукають "бальшой и чистой любви"......
висновок до Вася Показати IP 2 Липня 2014 15:26
васьок, як тобі з жінкою не повезло, не рівняй всіх
Ямпа до Вася Показати IP 2 Липня 2014 15:55
А тим на яких скакають, потрібно стати "гомо сапіенс", а не безмозглими биками-осіменителями, і думати тим, що між вухами, а не нижче, чи готові вони, як і годиться чоловікам, взяти на себе відповідальність за дружину та майбутніх дітей , та й дивитись хто скакає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus