USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З колонії на Волині втік засуджений

19 Червня 2013 11:40
З Маневицької виправної колонії №42 втік засуджений.


Про це повідомили у прес-службі управління ДПтСУ у Волинській області.

Так, Управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області повідомило, що 18 червня, під час проведення вечірньої перевірки на дільниці соціальної реабілітації при Маневицькій виправній колонії №42 виявили відсутність засудженого Мельничука Андрія Анатолійовича.

Засуджений - 06.07.1985 року народження. Раніше судимий. Засуджений 04.11.2011 року Луцьким міськрайонним судом Волинської області за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (скоєння грабежу) на 4 роки позбавлення волі.

Був переведений до дільниці соціальної реабілітації 28.03.2013 року, як такий що стає на шлях виправлення.
За період відбування покарання характеризувався позитивно, порушень режиму утримання не допускав, в дисциплінарному порядку не карався, тричі заохочувався адміністрацією. Конфліктів із іншими засудженими не мав.

Про втечу засудженого проінформували УМВС у Волинській та Рівненській областях. Керівництвом управління ДПтСУ у Волинській області спільно з органами УМВС проводять розшукові заходи.

Довідково:
Дільниця соціальної реабілітації – структурна дільниця виправної колонії для осіб, які стали на шлях виправлення. Дільниця знаходиться поза межами охоронюваної зони виправної колонії. З дозволу адміністрації установи засуджені можуть пересуватися без нагляду поза територією дільниці, але в межах населеного пункту, працювати на контрагентських об’єктах. Засуджені цієї дільниці також можуть мати при собі та користуватись грішми без обмежень.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus