USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З мисливської рушниці п’яничка вполював власну дружину

16 Жовтня 2009 11:46
У селі Великий Обзир Камінь-Каширського району 14 жовтня 32-річний чоловік вистрілив із мисливської рушниці й поранив дружині ногу. Про це 16 жовтня повідомляють «Волинські новини».
На свято Покрови 32-річний Леонід був добряче напідпитку. Як повідомив начальник Камінь-Каширського райвідділу міліції Іван Іващенко, спровокувавши сімейну сварку, п’яничка схопився за рушницю і почав погрожувати дружині убити. Два перші постріли чоловік здійснив у повітря, а третій таки дістався дружині. На щастя, 34-річна жінка залишилась жива. «Стрілець» поцілив їй у ногу.
Наразі стан здоров’я жінки задовільний, і її життю нічого не загрожує. Благовірна лікується вдома і навіть відмовляється свідчити проти власного чоловіка. Однак у Камінь-Каширському відділі міліції кажуть, що вчинок Леоніда, який у п’яному угарі неодноразово лупцював дружину, перейшов усі межі. Озброєного хулігана слід покарати з усією суворістю. За його злочинні дії, які правоохоронці трактують як «погроза вбивства», йому загрожує до 6 місяців арешту. Мисливську рушницю «Іж-18» (до речі, незареєстровану) правоохоронці вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шокована Показати IP 16 Жовтня 2009 12:57
Українські чоловіки, ви що остаточно подуріли?????????
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2009 16:29
А ще навіть фаза повного місяця не почалася.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus