USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З вікна третього поверху випав 3-річний хлопчик

27 Квітня 2011 10:55
У Києві з вікна третього поверху будинку, який знаходиться поряд з Кабміном, 26 квітня випав трирічний хлопчик.
Мама в паніці вибігла на вулицю і попросила перехожих викликати «швидку». Але не дочекалася її приїзду. Випадковий водій, який проїжджав повз, сам запропонував відвезти малюка в Олександрівську лікарню, де йому надали першу допомогу. Про це пише Gazeta.ua.
Лікар-травматолог розповів, що стан малюка середньої тяжкості. У нього струс мозку і кілька переломів.
«Це дуже болісно. Але хлопчик не втрачав свідомість. Зараз він спить після наркозу, ми вправляли йому кістку», - пояснив лікар Охматдиту, куди потім «швидка» доставила хлопчика.
Дитина, судячи з усього, була з батьками в гостях, адже родина живе на Оболоні.
Днями трапилося схожа НП, тільки тут 12-річному хлопчику не вдалося вижити. Він і ще четверо його друзів, мабуть, для розваги забралися на дах однієї з будівель фармацевтичного підприємства. Але несподівано двоє хлопчиків зірвалися і впали з п'ятиметрової висоти. Один з них отримав перелом руки, а другий, через падіння вниз головою, помер у кареті «швидкої».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 27 Квітня 2011 11:04
А чому замість фото стоїть скрін з GTA: San Andreas?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus