USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За побиття луцького патрульного чоловікам доведеться сидіти за ґратами

24 Червня 2016 15:24
Прокуратура наполягла на суворішому покаранні для чоловіків, які в лютому цього року побили патрульного поліцейського. Про це повідомляє «Вісник+К».

Нагадаємо, під час виконання службового завдання побили патрульного поліцейського. Так на зупинці громадського транспорту патрульний екіпаж помітив людей, які розпивали спиртні напої. Правоохоронці зробили зауваження, на яке особи ніяк не відреагували. Після цього вони напали на наряд патрульних. Унаслідок пригоди один з поліцейських був госпіталізований до Луцької міської клінічної лікарні.

Луцький міськрайонний суд в березні виніс вирок двом чоловікам, які затіяли бійку. Тоді їм призначили по два і три роки умовного відбування покарання. З таким рішенням не погодилися працівники прокуратури і подали апеляційну скаргу.

Нещодавно Апеляційний суд Волинської області під головуванням судді Олега Клока вивчивши всі обставини справи ухвалив – «апеляційну скаргу прокурора задовольнити частково». Тепер чоловік, який вимахував кулаками, відсидить за ґратами 1,6 років, а його спільник отримав один рік тюрми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!!! Показати IP 24 Червня 2016 17:45
мало!!!
Луцьк Показати IP 24 Червня 2016 20:45
Треба було стріляти а не битись , як в США

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus