USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За побиття темношкірих у Луцьку відкрили кримінал

8 Березня 2014 10:21
На телефонну лінію «102» зателефонували співробітники УМВС в області, і повідомили, що на вулиці Ярощука вони затримали двох хлопців, які безпідставно чіплялися до перехожих, інформують у прес-службі волинської міліції.

Згодом з’ясувалося, що у двох студентів університету виник конфлікт із двома громадянами Республіки Конго, 1987 та 1993 років народження, які навчаються у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Нагадаємо, інцидент трапився 5 березня, біля меморіалу «Вічна слава». Радикально налаштовані хлопці застосували проти іноземців електрошокер. При цьому вони навмисно назвалися представниками Правого сектора і таким чином хотіли налякати іноземних громадян.

На місце події прибули співробітники групи швидкого реагування, слідчо-оперативна група Луцького МВ УМВС України у Волинській області, громадські активісти. Усіх учасників події доставили у міськвідділ із метою з’ясування всіх обставин інциденту. Цей факт зареєстрований у Журналі єдиного обліку Луцького МВ УМВС України у Волинській області, триває перевірка.

У хуліганів (а це – 17-річний та 18-річний жителі Луцька) правоохоронці вилучили два предмети, які ззовні схожі на електрошокер, два ножі та газові балончики. Усі ці речі направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

У слідчому відділі луцького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Мавпа - вона і в Луц Показати IP 8 Березня 2014 11:12
Шкода хлопців. За таку фігню на кримінал попали. Нічого, думаю знайдуться ті, хто продовжить їх справу та накінець-то прожене цих м***вп з Луцька! P.S. Ну давайте, захисники, обс*райте та погрожуйте хлопцям
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 11:17
впаяти провокатовам на повну катушку. і статтю застосувати іншу , наприклад частину 2 Статті 129 КК України Погроза вбивством 1. Погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози, - карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років. 2. Те саме діяння, вчинене членом організованої групи або з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості, - карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.
s Показати IP 8 Березня 2014 11:21
Як завжди в оточенні дівчат :) Доречі, здавалося б такі ж люди, здається жінок не гвалтують і криміналом не займаються(наскільки я знаю) як кавказці в Росії, але комент вище як завжди доказує що наші не сприймають нічого що відлічається від них самих або їхньої точки зору, їх вузький мозок готовий це знищити, бо це визиває в них комплекс неповноцінності
лучанин Показати IP 8 Березня 2014 11:34
Выродкам показательно надо дать реальные сроки наказания, чтоб другим расистам был урок. А первому комментатору хочу напомнить, что в ФК "Волынь" тоже есть игроки с темной кожей. Видимо ты расистско-нацистский недобиток. Думаю большинство нормальных людей презирает таких как ты.
аяяй Показати IP 8 Березня 2014 12:30
потрібно боятися навали китайців бо їх багато а території для проживання мало от потихеньку вже і окуповують Україну
Валентин Показати IP 8 Березня 2014 20:58
Таких сопляків тільки за грати і не інакше, хочаб на півроку, щоб знали як себе вести. Я впевнений, що цей випадок у них не перший. Чорні теж люди, і якщо так відноситись до них , то ми самі стоїмо на щабель нижче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus