USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За потрійну ДТП волинянина позбавили права керувати авто на рік

16 Січня 2014 13:03
Волинянин, обганяючи підводу, не зміг її оминути, автомобіль знесло на зустрічну смугу, воно вдарилося у авто, яке їхало назустріч. За кермом останнього перебувала жінка, після ДТП постраждала була вимушена довгий час перебувати у лікарні. Відповідно до вироку суду, який відбувся згодом, чоловіка позбавили права керувати авто протягом року, - інформує Під прицілом.

Так, водій автомобіль марки Volkswagen Passatрухався трасою у напрямку Любомля. Перед ним у попутному напрямку їхала підвода. Чоловік спробував випередити її, відповідно, не виїжджаючи на зустрічну смугу. Як пояснив сам винуватець ДТП, він вирішив припинити маневр, тому натиснув на гальма, автомобіль занесло і він зіткнувся з підводою. Після чого автомобіль знесло на зустрічну смугу.

У той момент назустріч їхав автомобіль марки Mazda 626, з яким Volkswagenзіткнувся теж. За кермом зустрічного автомобіля була жінка.

У суді обвинувачений зізнався у вчиненому. Також просив суворо не карати, бо автомобіль – це його основне джерело заробітку. Крім того, вказав, що у той день ішов дощ і траса була слизькою.

Любомльський районний суд Волинської області визнав обвинуваченого винним згідно зі статтею порушення правил безпеки та позбавив чоловіка права керувати транспортними засобами на 1 рік. До того ж суд наклав на чоловіка штраф у розмірі 3 тисячі 500 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus