USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

За розбитий телефон волинянин поплатився життям

16 Грудня 2013 13:24
До чергової частини ковельського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставили чоловіка з проникаючим ножовим пораненням, повідомили у прес-службі волинської міліції.

На місце події виїхали правоохоронці. Як з’ясувалося, у післяобідню пору 32-річний ковельчанин розпивав спиртні напої разом зі своєю співмешканкою. Після чергової чарки «парочка» почала з’ясовувати стосунки. Під час словесної суперечки чоловік розбив мобільний телефон співмешканки. Цього жінка стерпіти не змогла, тож вхопила ніж і вдарила ним чоловіка.

У результаті «розбору польотів» постраждалий отримав тяжкі тілесні ушкодження та згодом, перебуваючи у лікарні, помер.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 27- літня ковельчанка перебуває під вартою. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus