USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За вбивство волинського бійця затримали 19-річного мешканця Львівщини

13 Квітня 2017 17:56
Поліцейські встановили, що вбивство військового у Володимирі-Волинському скоїв 19-річний мешканець Львівської області.

Нагадаємо, вночі з 12-го на 13-те квітня до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу будинку на вулиці Князя Романа лежить чоловік із тілесними ушкодженнями.

Поліцейські встановили особу потерпілого, ним виявився 25-річний мешканець Маневицького району, військовий контрактної служби 14-ї ОМБР, – повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Потерпілого автомобілем швидкої медичної допомоги доставили у відділення реанімації Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, мозкову кому. Не приходячи до свідомості, військовий помер під час проведення реанімаційних заходів.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні загиблий та його товариш по службі, 19 річний житель Львівської області, випивали, а згодом посварилися. Під час конфлікту львів’янин наніс потерпілому тілесні ушкодження, від яких той згодом помер.

«За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», – повідомив Максим Новицький, заступник начальника слідчого управління ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus