USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За податківців-хабарників з Волині візьметься суд

25 Листопада 2010 14:29
Розслідування у кримінальній справі за обвинуваченням начальника одного із міськвідділів податкової міліції Волинської області, його заступника та слідчого цього ж відділу закінчилося.
Справу вело головне управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України, повідомляє «МАІР».
Встановлено, що вказані службові особи вимагали та одержали у травні цього року хабар у сумі 15 тисяч доларів США від керівника приватного підприємства.
Незаконна винагорода призначалася за неприйняття заходів зі встановлення додаткових фактів вчинення злочинів та прийняття рішення про відмову у порушенні кримінальної справи за окремими епізодами.
25 листопада 2010 року кримінальна справа направлена з обвинувальним висновком до Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ для визначення підсудності.
У травні «ВН» повідомляли про затримання трьох співробітників волинської податкової міліції, яких підозрювали в отриманні хабара на суму 15 тисяч доларів США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus