USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За вбивство отримав 5 років тюрми. Обвинувачений не згоден з вироком

22 Травня 2013 11:35
Волинянин в стані алкогольного сп’яніння посварився зі співмешканкою і вдарив її у живіт. Внаслідок удару жінка померла, - повідомляє «Під прицілом».

Так, під час досудового розслідування з’ясували, що чоловік справді вдарив жінку кулаком у живіт, після того, як вона обізвала його лайливими словами. Виявивши через дві години після цього, що постраждала не подає ознак життя, чоловік викликав швидку допомогу, яка констатувала смерть жінки.

Нововолинський міськрайонний суд призначив чоовікові покарання у вигляді 5 років позбавлення волі та стягнуто на користь представників загиблої понад 17 тисяч гривень матеріальної шкоди і 80 тисяч гривень моральної шкоди.

Однак, сторона постражадлої подала апеляцію, в якій вказує на недостатність призначеного покарання. Вона ж просить скасувати вирок та призначити новий.

Натомість, обвинувачений навпаки зазначає, що вирок суду досить суворий, тому просить пом’якшити покарання. Крім цього, він та його захисник наголошують, що ухвалою попереднього суду, безпідставно на користь сторони загиблої 80 тисяч гривень моральної шкоди та понад 4 тисячі гривень витрат на поминальний обід.

Тож, суд розглянув апеляції, однак все-таки залишив їх без задоволення, а попередній вирок – без зміни.



21.05.2013 о 17:50 надійшла заява 18-річної жительки міста Луцьк про те, що з 1 по 14 травня з кімнати гуртожитку, де вона проживає, 19-річна місцева жителька викрала її одяг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маня Показати IP 22 Травня 2013 14:13
Оце да,за вбивство людини 5 років- це абсурд.Значить нас скоро будуть мочити всіх.А, шо це 5 років, відсидить і далі буде жити.Що це за судити зараз, довічно гада. То доки не буде вмінена смертна кара, скоро нас будуть вбивати прямо на дорогах, дома ,маршрутках і т.д.Господи,що це твориться
Ореста Показати IP 22 Травня 2013 15:36
І що коїться, це мабуть не проста людина (бо таку людину засуджують на довго навіть коли вона не винна) це якийсь начальничок чи бізнесмен що так дали мало краще смертний вирок чи довічне. бо це просто смішно 5 рокуів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus