USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Задихнулися чадом через тліючу цигарку

7 Червня 2010 15:34
5 червня життя 26-річної жінки та 32-річного чоловіка із села Сьомаки Луцького району обірвала цигарка. Необережно кинута на постіль, вона тліла, допоки не спалахнула пожежею.

Про це інформує Центр пропаганди обласного управління МНС.

Дим із оселі вдосвіта першими помітили сусіди. Саме вони й забили на сполох і зателефонували на «101». Повідомили, що в будинку, охопленому пожежею, перебувають люди.

Уже за десять хвилин до приватного будинку на вулиці Набережній прибули рятувальники. До боротьби зі стихією, що вирвалася з-під контролю, взялися бійці окремого поста МНС із селища Торчин, рятувальники ПДПЧ-2 Луцька та працівники місцевої пожежної команди села Білостік.

За кілька секунд рятувальники одягнули апарати для захисту органів дихання і вирушили до задимленого приміщення. Тіла двох людей вогнеборці виявили у кімнаті. Поруч віднайшли епіцентр пожежі: тлів матрац, виділяючи отруйний дим.

Оскільки пожежа була незначною, бійці МНС ліквідували її за півгодини. Вогонь разом із димом, забравши життя двох молодих людей, завдав ще й матеріальних збитків: знищив килим і постіль, пошкодив хатні речі, оздоблення стелі й стін.

За попередніми даними, до трагедії призвело куріння. Напередодні того фатального ранку до будинку навідувалася сестра, яка й застала брата у компанії подруги. Обоє були напідпитку й курили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus