USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заготівельники моркви вивозили чоловіка до лісу …у багажнику. ВІДЕО

5 Січня 2011 10:59
21-річний парубок вирішив провчити заготівельників сільгосппродукції - порізав колесо їхнього транспорту. Гості з Черкащини не розгубилися: викрали месника, вивезли його в ліс і прив'язали до дерева, щоби помер на морозі.

Про подробиці пригоди розповів 5 січня канал НТН.

Нагадаємо, 25 грудня житель села Велимче Ратнівського району Сергій Сич пошкодив шину на автомобілі «Мерседес» «гостям» з Черкаської області. Ті заготовляли сільськогосподарську продукцію у населення у Велимчі. За те, що Сич пошкодив шину, «гості» вирішили покарати кривдника. Вони примусово посадили його у свій автомобіль і вивезли його у лісосмугу за 40 кілометрів від Ратно.

Як розповів слідчий Ратнівського РВ міліції Василь Михальчук, кривдники запхали хлопця у багажне відділення. «Вирішили його таким чином провчити. Але дещо переборщили. Завезли його в лісовий масив, де оголеного прив'язали до дерева», - розповів Михальчук.

У лісі, за 40 кілометрів від домівки, на восьмиградусному морозі, Сергій пробув більше години. Каже, мучив не лише холод, а й травма, що її завдали черкасцями. Адже перш ніж покинути оголеного молодика помирати, його вдарили ножем у ногу. Проте юнак зміг відв'язатися і дійти до найближчого населеного пункту

«Вони поїхали, а я руки витяг з кофти, бо дві кофти так о були розрізаними, розв'язався. Штани теж розв'язав. Вийшов на дорогу і побачив світло якесь. Хутко пішов туди. Дядько якраз виходив з території з велосипедом. Кажу, поможіть бо кров тече - підрізали… Він хутко мене забрав у будівлю, бо ж босий, без нічого. Визвали "швидку", міліцію», - розповів Сергій Сич.

Про свою пригоду хлопець розповів у міліції. Уже за сорок хвилин "Мерседеси" зупинили в Ковелі. Коли даївці оглянули багажника однієї з машин, зрозуміли - це торговці, котрих вони шукають.

«Номерних знаків не було, але колір і марка співпадали. Ми зупинили їх. В одному автомобілі знаходився громадянин з жінкою, в другому - один водій. Ми їх затримали і вияснилося, що це - вони. В одному бусі під час огляду було знайдено кросівки і куртку 43 розміру, що належали чоловіку, якого розділи і прив'язали у лісі», - розповів інспектор ковельського ДАІ Андрій Борисенко.

Що скоїли напад на юнака, заїжджі не заперечували. Вже в райвідділі сказали: погарячкували й гірко каються. Мовляв, навіть руки парубкові зв'язали не міцно, щоб він із часом виплутався. Проте ці нюанси, зазначають у міліції, провини не зменшують: кримінальну справу порушили.

Слідчий Василь Михальчук каже, що кривдники - дорослі люди, їм по 40-45 років. «Порушена кримінальна справа: стаття 146 ч. 2 - незаконне позбавлення волі і викрадення людини, вчинене групою осіб. І ми ще порушили - способом небезпечним для здоров'я постраждалого, так як його оголеного лишили у лісі, прив'язаного до дерева»

Такі звинувачення передбачають покарання до 5 років позбавлення волі, - каже слідчий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
клінічно-хворі люди вони Показати IP 5 Січня 2011 13:58
по віку хлопець їм в сини годиться.Цікаво чи вчинили б таке власній дитині.А шкода що їх зараз голяком на морозець не можна виставить.хай би почули на власній шкурі морозець .в 45 років таким дурнем бути -то діагноз
Смайл Показати IP 6 Січня 2011 00:30
Щось не ясно, навіщо він їм пробив колеса? Те що ці помстились - це ясно, не ясно початок справи, може хлопець сам "молодець"?
дяк Показати IP 2 Лютого 2011 16:42
наскільки я чув про це, то постраждалий сам займався заготівлею різних коренеплодів і вирішив конкурентів полякати порізавши колесо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus