USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Загрози життю немає»: повідомили про стан голови Війницької ОТГ, який постраждав у ДТП

17 Січня 2020 19:08
Голова Війницької ОТГ Сергій Вербицький, який постраждав у ДТП поблизу Володимира-Волинського, перебуває на лікуванні у Володимир-Волинському територіальному медичному об'єднанні.

Про це Район.Локачі повідомив головний лікар Володимир-Волинського ТМО.

Стан 59-річного чоловіка – середньої важкості. Як розповів лікар, загрози життю немає.

Аварія сталася 17 січня вранці на автодорозі поблизу села Яковичі Володимир-Волинського району. Близько 8:00 автомобіль Toyota Camry під керуванням 25-річного жителя цього ж району зіткнувся з автомобілем Mitsubishi L200, який здійснював висадку пасажирів.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав пасажир автомобіля Mitsubishi L200. Його доставили в приймальне відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

Як стало відомо, що в аварії постраждав голова Війницької ОТГ Сергій Вербицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus