USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Загибель жінки у луцькому ліфті: справу закрили через «відсутність службової недбалості»

4 Січня 2019 20:20
12 вересня 2017 року, заходячи у ліфт власного дому, 28-річна Катерина Казимірчук навіть і уявити не могла, що ця поїздка стане останньою у її житті. Зайшовши до кабіни ліфта, раптово підйомник, наче оскаженів – сусіди почули лише страшний скрегіт та жіночий крик... Коли вибігли на сходову клітку, застали жахливу картину – жінка була затиснутою між кабіною та ліфтовою шахтою, висіла головою вниз. Миттєво викликали «швидку» та поліцію.

Зі слів мешканців будинку за адресою Молоді 19-А, ліфт постійно зупинявся, «клацав» дверима та часто був несправним.

«Майстер прийде, подивиться і скаже, що все нормально», – розповідає мешканець будинку журналістам UA:Волинь.

Зі слів директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрія Крася, у 2018 році відремонтували 82 ліфти у 77 будинках Луцька.

26 грудня 2018 року журналісти UA:Волинь звернулися до начальника обласної нацполіції Петра Шпиги за коментарем щодо скількох людей відкрито кримінальне провадження та за якими статтями у справі щодо загибелі Катерини Казимірчук. На інфозапит відповіли так: «13.09.2017 слідчим слідчого відділу Луцького відділу поліції головного управління Національної поліції у Волинській області розпочате кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення по факту службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки. Під час розслідування вказаного кримінального правопорушення не було здобуто даних, які б вказували на наявність в діях службових осіб ознак кримінального правопорушення, у зв’язку з цим слідчим, за погодженням з процесуальним керівником, 12.06.2018 винесено постанову про закриття на підставі п.2 ч.1 ст. 284 КПК України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ник Показати IP 4 Січня 2019 22:29
шо можна сказать сук*..вишать треба таких майстрив и заодно тих кто их покривае.
Жителька просп. Моло Показати IP 4 Січня 2019 22:45
Що тут коментувати... *уки продажні та й все
Ісса Ндойє Показати IP 4 Січня 2019 23:49
Яким чином можно попасти між ліфтом і шахтою ??? У якому стані була загибла ??? Чи був слідчий експерімент ???
Жителька просп. Моло до Ісса Ндойє Показати IP 5 Січня 2019 10:55
Про який стан може бути мова? Загибла виходила з ліфта і він різко поїхав вверх. Ліфт був несправний!!! Після "ремонту", гроші за який нагло забрали собі деякі особи, які живуть собі зараз спокійно і совість ні трохи не гризе!
Яка вам різниця до Ісса Ндойє Показати IP 5 Січня 2019 23:37
1. Є шахта ліфту по якій їздить кабіна 2. Є кабіна, в яку власне сідають люди 3. Кабіна коли рухається по шахті, то не торкається стінок шахти, фізично з кожної сторони є відстань в 25-30см, а може й більше 4. Двері є в кабіні 5. Двері є на кожному поверсі 6. Ліфт, це автоматика, яка відразу видає всю свою потужність, це не машина і не кінь якому треба розганятися. 7. Коли ви викликаєте ліфт аби їхати, приїздить кабіна, в ідеалі відкриваються дві пари дверей, в кабіні та на поверсі, ще на кожному поверсі є поріг, через який ви й не бачите оті 25-30 см пустоти-прірви. 8. Далі ви заходите, натискаєте кнопку, двері зачиняються і в кабіні, і на поверсі, і ви рухаєтесь Скоріш за все двері в кабіну не закрились, ліфт рванув, і з відкритими дверима поїхав, а якщо не встиг зайти нормально в кабіну, і стоїш з краю, то випасти в той проміжок дуже просто. Я колись їхала в ліфті з відкритими дверима, якщо ти в кабіні, і двері в кабіні не закриті, то їдеш і бачиш що робиться в шахті (якщо світло є!), а там робиться піз...ц: павутиння, наригано, напльовано, потьоки (хтось же ж там і потреби свої справляє) , брудно, купа тросів і дротів, і випасти з незачиненої кабіни можна без проблем!!! Якщо людина худощава то ви якраз гарно "проходите" в оті 25-30см
Яка вам різниця Показати IP 5 Січня 2019 23:52
В нас ніхто ніколи ні в чому не винен. Люди будьте людьми, згадайте хто ви! Ніколи не знаєш де і що тебе чекає, сьогодні ти на коні, а завтра кінь на тобі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus