USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Залишила записку і наковталась таблеток: молода волинянка вчинила самогубство

17 Квітня 2018 10:37
30-річна жителька Ківерців звела рахунки з життям, залишивши передсмертну записку, в якій попрощалась з близькими та попросила виховати її 3-річну доньку.

Трагедія трапилась в неділю, 15 квітня.

Як повідомили у секторі комунікації ГУНП Волині, жінку знайшли у першій половині дня, виклик надійшов о 12:55. На той час вона була ще живою, медики зуміли «відкачати» її, проте вже в лікарні наступила клінічна смерть. Попередня причина - механічна асфіксія (удушення), проте не через повішення.

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що жінка напилась таблеток та одягнула на голову пакет. Перед тим залишила передсмертну записку, в якій попросила повернути за неї незначний борг, виховати доньку і нікого не звинувачувати в її смерті. В поліції підтвердили факт наявності записки.

Проте чоловік загиблої цю інформацію спростовує – каже, що жодних пігулок жінка не пила, ніяких боргів не мала. Разом з тим зазначає, що перед інцидентом на місці роботи його дружини працювала перевірка з Державної фінансової інспекції (колишнє КРУ), члени якої попросили дружину написати пояснювальну записку з незначного приводу (жінка працювала у відділі освіти Ківерцівської РДА).

Зі слів знайомих, померла завжди була активною, позитивною, і ніхто не міг подумати, що вона піде на такий крок.

«Я її знала ще зі школи. Це настільки була позитивна, світла і весела людина, що я б ніколи не подумала, що вона таке зробить. І ніхто з наших спільних друзів не може зрозуміти, як так сталося. Це остання людина на яку б я могла подумати, що так зробить, ніхто не знає причин», - розповідає її знайома.

Наразі триває слідство, правоохоронці з’ясовують усі деталі інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
ііі Показати IP 17 Квітня 2018 11:18
наскільки відомо то вона закрилась у ванній, то хто міг "допомогти". На мою думку вона сама вирішила вчинити такий крок. Тільки дійсно ніхто не може зрозуміти причини, там дуже гарна і зразкова сім'я. Співчуття родині
Психолог Показати IP 17 Квітня 2018 12:34
Вся ця веселість, зразкова сім'я може бути просто для оточуючих. А людина є дуже самотньою, все тримає в собі, не відкривається нікому та й не витримує. Чуже життя, як чужі вікна. Якщо на підвіконні квіти, це не означає, що всередині рай!
От до Психолог Показати IP 17 Квітня 2018 13:31
сто відсотків Ви праві! В нашій країні, як і на решті пострадянського простору, таке за тими вікнами з квітами на підвіконні твориться часто, що жах жахливий. Нема культури в сімейних відносинах, нема взаємоповаги, толерантності, взаємодопомоги, готовності до компромісів, коротше розуму багатьом бракує. Гноблять, знущаються, гризуть поки не догризуть до останньої краплини. Добре якщо в людини є підтримка, є де подітись, але зазвичай нема, бо й батьки жили в такому ж пеклі і вважають, що це нормально. На житло заробити чи навіть орендувати більшості рядових громадян не світить, от і йдуть в "єдиний вічний дім", щоб не мучитись більше.
Анонім Показати IP 17 Квітня 2018 12:48
Як звати загиблу?
Лучанин Показати IP 17 Квітня 2018 13:40
КРУ іі зацькувало...
"КРУ" до Лучанин Показати IP 17 Квітня 2018 14:53
Плещеш не знаєш що. Вона була рядовим бухгалтером і ніякої фінансової відповідальності не могла нести.
Лучани Показати IP 17 Квітня 2018 16:33
… Велика, болюча рана. Недоступний, незрозумілий крок…. такої доброї, щирої, веселої, життєрадісної людини. Сподіваємось, що слідство правильно встановить усі деталі. Хай Бог простить їй! Рідним щирі співчуття. Хай захист буде Вищих Сил на вашій сім’ї.
Лучанка Показати IP 17 Квітня 2018 20:12
А можна хоч раз написати правду? Такі в нас новини... А ви, милі люди, як не знаєте - не пишіть дурниць!!! Сім'я справді пречудова!!!
я Показати IP 18 Квітня 2018 09:33
От за що наших людей ненавиджу-язики як помело.Коли знайома звела рахунки з життям,то відразу ж поповзли чутки.Ага,31 рік і не заміжня-це тільки через мужика таке могла зробити.А раз мужик на ній не женився,то він має сім'ю.Точно,з заміжнім гуляла.Потім якась баба ляпнула-через роботу то все.Вже за 2 дні всі гули-вона на роботі "нахімічили" і їй грозив строк.Нащо вибудовувати догадки і розпускати плітки?Жахлива трагедія.І крапка.
Та до я Показати IP 18 Квітня 2018 10:37
да, крапка. Хай мовчки труяться, вішаються, ріжуть собі вени, аби все шито-крито, чинно-благородно. Дебільну ментальність у всіх міняти треба, а не замовчувати все і тихо самоліквідовуватись.
Я до Та Показати IP 18 Квітня 2018 11:28
Нащо вибудовувати догадки і розпускати плітки, що хтось вчинив самогубство, бо певно... і далі якісь свої версії, які іноді вже на грані фантастики? Ось що я мала на увазі. Про замовчування в жодному разі не йшлося. Ніколи не підтримувала принципу "аби люди поганого не подумали" або ж "чинно-благородно".
я Показати IP 18 Квітня 2018 09:41
А особливо "смачні" плітки почнуться після похорону.Ніколи не забуду,як обговорювали похорон дівчини,яка в 19 померла від хвороби.А ви чули,що її мама казала як закопували?Я ж тобі доцю все найкраще купила.То певно ті туфлі на ній шкіряні були?І плаття весільне видно дороге?За іншу знайому теж плітки ходили:коли її виносили з хати,то мати говорила те то,а як закопували,то те то.І нікому,крім рідних,на похороні до покійних діла не було.Прийшли як на шоу.
От до я Показати IP 18 Квітня 2018 11:06
тут погоджуюсь з Вами, сама ненавиджу коли поприлазять сволочі і тільки зиркають, хто з рідних, як плаче, хто як вдягнений, що їсти на столах було і таке інше, так і хочеться підсрачниками таку публіку повиганяти. Це теж дебільна ментальність, дрімуча дикість, відсталість і безкультур"я, притаманне тільки нашому суспільству і нам подібним.
не важливо Показати IP 18 Квітня 2018 11:55
я близько знала її, і все, що Ви тут "обсмоктуєте" жахлива брехня! ніяких боргів у неї не було і сроку ніякого їй на роботі КРУ не "шили", ніяких пігулок вона не напилась, сім'я і родина дійсно зразкові, так, записка дійсно є, вона призначена для рідних не для широкого загалу! думки в її голові, що насправді трапилось знає лише один Бог і вона....та нажаль вона забрала усе з собою так ні з ким не поділившись....прикра трагедія. Хай Бог потішить серця родини та сім'ї.
я до не важливо Показати IP 18 Квітня 2018 12:22
Якщо ви маєте на увазі мій коментар про строк та інші плітки, які придумали люди, то я писала про свою знайому, яка покінчила життя самогубством кілька місців тому. Щиро співчуваю усім, хто втратив рідних. Це жахливі трагедії.
Чоловік загиблої Показати IP 18 Квітня 2018 13:09
в причинах смерті брехня і не хочуть видалити пігулок не пила , і боргів також нема, КРУ сказали написати просто пояснюючу записку нам дуже важко..... дякую за співчуття
Справедливість. Показати IP 18 Квітня 2018 14:16
Навіщо ці плітки у статті. Особисто знаємо родину. Чоловік чудовий сім'янин, маленька донечка, дружина була прекрасна господиня, чудова мама і мила та добра жінка. Для чого ці вигадки? Їм і так не солодко. Біда, чоловік до тями прийти не може. Ви бачили як чоловік може плакати? А ми бачили. Він бідний, ледь тримався. Стільки горя. А ви тут такі легенди видумуєте. Дайте спокій рідним...хто писав ці вигадки, видаліть і побійтеся Бога. У кожного в сім'я ю може постукати біда. Майте співчуття.Ми ж люди. Прошу вас во ім'я Бога, припиніть!!!!!!! Не спричиняйте біль балачками.
Ви до Справедливість. Показати IP 18 Квітня 2018 15:34
все напевно знати не можете, бо як кажуть "чужа душа -потемки", так і чужа сім"я, тому не будьте такі категорично впевнені. Без причини, коли в житті все так розчудово, ніхто собі віку не вкоротить, це ж не підліток, що загрався в "синього кита" чи ще якусь дурню. А ореол святості і світла таким людям теж робити не треба, тому що щоб там не було так чинити не можна, особливо коли є діти, а їм потім з цим жити, і крім усього, якщо ви згадуєте Бога, то згадайте що це ще й гріх страшний і непростимий.
Це страшна біда Показати IP 18 Квітня 2018 14:22
рідним до скону. Будуть мучитись: як не розгледіли зарання, як не запобігли, чому не підказало серце, і т.д. А дівчина -ангел.
Лимон Показати IP 28 Квітня 2020 00:26
У мене болить душа через те що зі мною сталося в дитинстві.Памятаю як пішов у школу як не міг вчитися та заводити друзів постійної гризло минуле не міг взагалі нічого не на видів себе за це!В дома не розуміли батько бухав мама працювала постійно...одна кімната умови жахливі...в школі цькували а я був не в силах дати відсіч ...впав в жахливу депресію!Розумів при цьому що стою на місці і так жити не можна але змінити щось не зміг!Йшли роки всі хто мене оточував посміхались та раділи життю.А я повністю замкнувся в ілюзії сходив з розуму ...пам'ятаю що не спав взагалі і вже не розумів самого себе ніби у ві сні існував...біль в грудях яка не припиняється ні на хвилину ненависть до самого себе страшна головна біль все просто спалює тебе всі твої емоції та взагалі твоє Я ти стаєш зомбі який не спроможний справитись навіть з самою простою проблемою....ти ніби риба яку викинуло на берег і все...зараз мені 24 останній рік біль ніби пішла та на душі пустота ...мене ненавидять а я нікому поганого не зробив..я майже не пам'ятаю нічого за останні роки ...не пам'ятаю чи посміхався колись щиро...раніше не міг наважитись себе вбити щось зупиняло...а зараз чомусь готовий себе живцем спалити не роздумуючи...не знаю нащо мені жити...в середині немає нічого від людини...вже давно мертвий!
notme до Лимон Показати IP 1 Травня 2020 01:18
Лимон, обов'язково звернися од лікаря-психіатра. Саме лікаря, з медичною освітою, а не гуманітарною. Депресія (навіть глибока), навіть дуже глибока, лікується. Ти маєш усі шанси на майбутнє щасливе життя. Здоров'я тобі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus