USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Замінування» спричинило черги на «Ягодині»

1 Квітня 2011 12:35
На кордоні з Польщею в пункті пропуску «Ягодин-Дорохуськ» 31 березня на кілька годин припинили оформлення осіб та транспорту.
Близько 16-ї години польська сторона повідомила про припинення пропуску у зв’язку з тим, що в поліцію надійшов анонімний телефонний дзвінок про замінування пункту пропуску «Дорохуськ», - повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Українські прикордонники повідомили про надзвичайну подію взаємодіючі органи та також припинили оформлення.
У пункт пропуску «Ягодин» були направлені резерви з кінологічними групами, які перевіряли наявність вибухових речовин.
Прикордонники також проводили роз’яснювальну роботу з людьми в черзі для уникнення конфліктних ситуацій. Загалом в черзі зібралося близько трьохсот легкових та ста вантажних автомобілів.
О 19.25 польська сторона повідомила про завершення перевірки пункту пропуску «Дорохуськ», під час якої вибухових речовин не виявили.
О 19.30 пропуск через державний кордон відновився. До середини ночі, завдяки збільшенню оглядових груп, вдалося оформити значну часину осіб та транспортних засобів, в результаті чого пункт пропуску продовжив роботу у звичайному режимі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus