USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Замість швидкої до породіллі виїхали пожежники

3 Січня 2011 15:19
Через снігові замети до породіллі із села Жабче Горохівського району не змогла дістатися швидка допомога, односельці теж не в змозі були зарадити – довелося викликати рятувальників.
Повідомлення до Горохівського райвідділу управління МНС області про те, що допомога потрібна жінці, у якої починаються пологи, надійшло 2 січня о 10:50. Про це розповіли в центрі пропаганди УМНС у Волинській області.
На допомогу жінці одразу виїхала чергова варта на пожежному автомобілі підвищеної прохідності ЗіЛ-131 місцевої пожежної команди смт Сенкевичівка. Подолавши понад 13 кілометрів, рятувальники взяли жіночку «на борт» і благополучно доправили через снігові замети на автотрасу обласного значення до села Шклінь, де на неї вже чекав автомобіль швидкої допомоги з Горохівської центральної районної лікарні.
Уже о 13.30 породілля знаходилась під наглядом лікарів, а ближче до вечора жіночка народила дівчинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петя Показати IP 3 Січня 2011 18:16
Дай Боже, щоб дівчинка була здоровою і щасливою, а мам а їй згодом розповіла, як народжуються діти в тяжких муках. І виховуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus