USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість «швидкої» до лучан виїжджатиме «невідкладна допомога»

30 Червня 2010 13:23
Із 1 липня частину викликів до хворих лучан, які надходитимуть на Луцьку станцію швидкої медичної допомоги, але не потребуватимуть екстреного медичного втручання будуть перенаправляти у відділення невідкладної медичної допомоги.

Про це повідомив ІАЦ «Луцьк» .

Нововведення запровадили через утворення відділень невідкладної медичної допомоги при Луцьких міських поліклініках № 1, № 2 та № 3. Воно стосується хворих, патологічні стани у яких не загрожують життю пацієнта, не є гострими захворюваннями. Такожце стосується хронічно хворих із погіршенням стану, але які не потребують надання екстреної медичної допомоги.

Робота швидкої та невідкладної медичних допомог, а також покази до їх виклику організовані відповідно до наказів Міністерства охорони здоров'я.

Невідкладну допомогу безпосередньо можна буде викликати також за стаціонарними телефонами, які повідомлять поліклініки за місцем проживання.

Бригада невідкладної допомоги виїжджає на виклик в найкоротші терміни, обстежує хворих, корегує лікування, виписує рецепти, видає довідки та лікарняні листки.

Екстрену догоспітальну медичну допомогу продовжує надавати швидка допомога, виклик якої здійснюється за тим же номером «103».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus