USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заплатив долари Зімбабве, а сказав, що це - євро

5 Жовтня 2010 09:01
Невідомий зловмисник 2 жовтня в одному з торгових центрів Рівного розплатився за норкову шубу вартістю 24 тисячі гривень доларами Зімбабве, які вже вийшли з обігу.

Покупець шуби сплатив продавцю 2,4 тисячі зімбабвійських доларів, сказав, що це євро, і зник з покупкою, - пишуть «Подробиці».

Приватний підприємець, власник відділу шуб, виявив підробку в кінці робочого дня при підрахунку денної виручки і повідомив у міліцію.

Міліція вилучила гроші і відправила в науково-дослідний криміналістичний центр на експертизу.

Міліція розшукує зловмисника.

Довідково:

Уряд Зімбабве вирішив вилучити національну валюту з обороту з 30 червня 2009 і дозволило оборот на території країни доларів США і євро. До цього в Зімбабве був зафіксований найвищий у світі рівень інфляції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Fantom Показати IP 5 Жовтня 2010 09:24
Ну що тут скажеш... "Без лоха и жизнь плоха"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus