USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Застрілили помічника луцького депутата

4 Серпня 2010 13:54
Помічника депутата Луцької міської ради Дмитра Москвича - Пилипа Євдокимова – 3 серпня знайшли з вогнепальним пораненням в одному з лісів Маневицього району Волині. 4 серпня вранці він помер.
Про це розповів 4 серпня депутат Дмитро Москвич.
Москвич додав, що зранку 4 серпня о 9:40 від отриманої рани Євдокимов помер. Вистріл був спрямований у голову.
За деякою неперевіреною інформацією Євдокимов мав фінансові проблеми, про що й вказав у записці, яку нібито знайшли разом з тілом померлого.
Проте, Москвич версію самогубства виключає і не підтверджує наявність записки.
«Пилип Євдокимов був успішним підприємцем та політиком. З’ясовувати причини та обставини смерті повинні правоохоронні органи», - зазначив Москвич.
Останнім часом в стінах міської ради розглядалося питання про продаж Пилипу Євдокимову земельної ділянки на проспекті Волі 4в для будівництва та обслуговування квіткових павільйонів з виставковим майданчиком.
Пилипу Євдокимову було 35 років, він мав дружину та двох дітей. В останній рік помічника депутата бачили чи не на кожному засіданні міськради поруч з Дмитром Москвичем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 55
Солдат Джейн Показати IP 4 Серпня 2010 14:35
Зрозуміло, що це не самогубство. Цікаво, що скажуть органи. Чоловік був дуже гарний. Співчуваю рідним і близьким.
Кєп Показати IP 4 Серпня 2010 14:50
Ну як завжди причиною стали гроші, та земля, а судячи зі справ які мав потерпілий, не дивна його доля, не поділили...
Кєп, ти урод! Показати IP 4 Серпня 2010 16:20
Причому, моральний урод!!!!! Філіп був ДУЖЕ ХОРОШОЮ ЛЮДИНОЮ!!!!!! ШКОДА ЙОГО ДО СЛІЗ!!!!
СПІВЧУВАЮ Показати IP 4 Серпня 2010 16:35
ФІЛІП БУВ ЧУДОВОЮ ЛЮДИНОЮ!!!! НЕХАЙ СПОЧИВАЄ З МИРОМ!!!!!! ПРИКРО ДО СЛІЗ!!!!! І ДАЙТЕ СПОКІЙ!!! НЕ ПОЛИВАЙТЕ ЛЮДИНУ БРУДОМ!!! ПРО ПОМЕРЛИХ: АБО ДОБРЕ, АБО НІЧОГО!!!!! СПІВЧУТТЯ РІДНИМ!!!!
Максим Показати IP 4 Серпня 2010 17:04
Очень жизнерадостный парень был...улыбался и крепко жал руку при каждой встрече. Очень сомневаюсь, что он мог покончить с собой...
Ольга Показати IP 4 Серпня 2010 17:16
Это был прекрасный человек, не смейте обливать его грязью!!!!! Он не мог покончить с собой, потому что очень любил жизнь!!! А сколько еще планов и проектов он хотел реализовать!!! Таких как он в жизни можно встретить не часто!!! Всегда подаст руку в трудную минуту и никогда от него ни я, ни мои друзья не слышали плохого слова!!!! Мы будем помнить его вечно, он этого заслуживает!!!!
Сергей Показати IP 4 Серпня 2010 18:11
У меня в голове это неукладывается!!! Это был лучший человек из всех кого я знал!!!!!
художники волині Показати IP 4 Серпня 2010 18:52
Філіпп володів найкращими рисами , котрі притаманні людям - чесність , хоробрість , справедливість. Великодушність!! Милостивість котрі рідко зустрічаються. Неймовірно справжня і чесна людина з ВЕЛИКОЇ БУКВИ!!! ПОРЯДНИЙ і СВІТЛИЙ чоловік! нехай Господь простить , а друзі запамятають його найкращим. співчуття рідним і близьким! скорбимо..
Микола Показати IP 4 Серпня 2010 18:54
Це була дуже хороша і порядна людина. Співчуваю рідним і близьким. Яка наволоч посміла таке зробити, в голові не вкладається. Вічна тобі память Філіп.
Андрей Показати IP 4 Серпня 2010 19:27
Это был очень хороший человек,не верится в самострел.
Велк Віталій Показати IP 4 Серпня 2010 19:41
Земля тобі пухом.... Спочивай з Богом....
Люба Показати IP 4 Серпня 2010 20:06
Філіп був самим найкращим другом і людиною!!! Таких людей мало. Я до сих пір не можу повірити... Хай душа твоя спочиває мирно!!! Співуваю дружині та донькам, близьким та рідним!!! На цьому світі ще на одну ПРЕКРАСНУ, ДОБРУ, ЩИРУ людину стало меньше.
якорь Показати IP 4 Серпня 2010 20:27
как жаль что все лучшее теряем бистро, а что имеем то не ценим. скорбим,помним,не забудем
Anonimous Показати IP 4 Серпня 2010 22:21
Шкода Людини про яку так добре і щиро пишуть люди. Чи не гризуть докори сумління пана Москвича з цього приводу? Може це саме йому, - "недоторканому" - погрожують, або мстять, може ?
ппг Показати IP 5 Серпня 2010 00:08
Перед смертю Філіп послав багато СМС з пробаченнями за фінансові проблеми - скоріше це самогубство...рг
ssss Показати IP 5 Серпня 2010 00:24
Про серйозні фінансові проблеми і СМС-ки з вибаченнями перед смертю - це правда.Про покійного погано не говорять,але дуже підставив багатьох людей.Я один з них.Тепер навіть не знаю,що робити...
Roger Показати IP 5 Серпня 2010 01:22
Филя был ЧЕЛОВЕК с большой буквы, я знал его много лет...и как бы не обстояло дело, но его уже нет с нами, и не будет никогда, и в этом ужасная действительность... покойся с миром,брат...RIP
Микола Показати IP 5 Серпня 2010 01:48
Яким чином підставив? Я з ним і 50 грам пив і спілкувався часто як бачились, як на мій погляд успішний бізнесмен і порядний дуже чоловік. Мені щось слабо віриться в самогубство. Можливо заставили смс-ки писати під прицілом оце друге діло.
Лок Показати IP 5 Серпня 2010 07:28
Про смс та вибачення я теж знаю, але всеодно якось не віриться в самостріл! Напевно ми навряд дізнаємося правду!!! Земля тобі пухом, Філіп!
наталія Показати IP 5 Серпня 2010 09:45
Він був однією із найкращих людей, яких я знала. Ніколи не повірю, що це самогубство. ВІЧНА ТОБІ ПАМ'ЯТЬ І ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ...
Тяжко Показати IP 5 Серпня 2010 09:47
Загинула найкраща Людина, яку мені довелося знати в цьому житті.Тяжка втрата для багатьох...Нехай земля йому буде пухом, а душа в нього чиста, як в дитини,нехай живе вічно в наших серцях...
G. Показати IP 5 Серпня 2010 10:50
Філіп був дуже доброю,веселою,компанійською людиною,і досі не віриться,що його вже немає((( Вічна тобі пам*ять...
Надін Показати IP 5 Серпня 2010 10:51
Філіп був хорошою і порядною людиною...не стало батька, чоловіка і сина...не думаю,що дітям цікаво хто і що не поділив...його просто нема і вже не буде...важка втрата!!!Співчуваю родині. Похорон сьогодні о 12.
а правда гірка Показати IP 5 Серпня 2010 14:03
А правда гірка. Євдокимова хоронили без священика, тому що застрелився сам. Чотири роки його Мартин з Москвичем доїли, обіцяли порішати, що безплатно приватизує ділянку в центрі Луцька. Пацан повірив, напозичався, а тепер в могилі...
Правда!!! Показати IP 5 Серпня 2010 14:23
Священик там був!!!! Треба було в нього дома бути і ви це побачили б. Відпівали його в 11.00. Для чого говорити домисли коли знаете тільки половину правди!!!!!!!!!! А хто всю правду знає, повірте, сидить в кущах і мовчить!
гіркій правді Показати IP 5 Серпня 2010 14:27
Та у фінансові проблеми його Москвич з Мартином і втягли. Вони тіпа "рішали" його питання в міськраді, а насправді тягли з нього все що могли. Тепер Москвич робить пісну морду і ридає. Це крокодилові сльози!!!!!!! Друзі загиблого, не вірте! Ці два уроди Євдокимова в борги втравили! А хлопця жаль...
Мартинюк - до "гірких правд" Показати IP 5 Серпня 2010 15:05
Не хочу брати в цьому участь. Перший і останній коментар з цього приводу. Хотілося б, щоб людина під цими ніками назвалась і підтвердила свої слова, а краще написала заяву в правоохоронні органи з цього приводу. Хоча сумніваюсь, що так станеться. Це просто підле використання трагедії для обливання брудом. Бог Вам суддя...
SunDal Показати IP 5 Серпня 2010 15:15
Искренне соболезную родным! Филипп был действительно прекрасным человеком с огромным сердцем! Незнающих, попрошу воздержаться от комментариев... Вечная Память
Инесса Показати IP 5 Серпня 2010 17:23
Никогда етот человек не покончил жизнь самоубийством сколько бы у него небыло проблем икаких неважно он бы не бросил своих близких никогда....не тот человек ... Люди которые пишшут всякую чушь незная его ЗАТКНИТЕСЬ ублюдки вам до него никогда не поднятся ! Филипп ты всегда останешся в наших седцах...ты лутший из лутших....Я всегда буду помнить тебя....Семье большие соболезнования !
света Показати IP 5 Серпня 2010 17:45
зачем тревожить человека!!!он был очень хорошим человеко и другом пусть зимля ему будет пухом!!!!мы его никогда не забудим он всегда будет с нами!;и правды мы никогда не узнаем друзья кто это зделал и зачем!бог им судья бог видит все и каждый заплатит за свои поступки!!!!!!!!!!сарство тебе небесное Филип мы тебя всегда будим помнить спи спакойна!!!!!!!
Алла Показати IP 5 Серпня 2010 19:38
Людина дійсно була з добрим серцем. При всіх його зовні гарних статках ніколи не давав відчути, що він вище когось. Вихований, стриманий,розумний. Бізнес вів з 90-х років. Думаю багато прийшлось пережити. А тут раптом так вирішити проблеми.,,, Не віриться. Та все ж, хай Бог простить і земля буде пухом! Рідним сили пережити горе.
михаил Показати IP 5 Серпня 2010 21:50
соболезнования семье Филиппа!!! он был хорошим человеком! наверное все-таки органам нада проявить усердие и тщательно все проработать....версия о самоубийстве здесь не вяжется совсем...
Знаю правду.... Показати IP 5 Серпня 2010 22:37
Який жах!!!!!! Люди, схаменіться ділити владу!!!!!!!! Чи варта та політика (це звернення до місцевих громадських "захисників") того, щоб ви загубили (чи вбили) таку НАДЗВИЧАЙНУ ЛЮДИНУ! Ви не варті, навіть, його мізинця!!!Не було йому що робити, їхати у Маневицькі ліси і вбивати себе?????????????!!!!!!!!!!!! Лісів білоьше немає!!!! Не вірте, а перевірте, політиків, які прагнуть до влади у Луцьку і географію проживання їхніх обранців....... А , може, місце не випадково обрали???..... Вірю, що є Бог на небі і ми якнайшвидше дізнаємося про правду!!! Маю надію!!!! Сім"ї та рідним - щирі співчуття!!!!!! Тримайтеся!!!! А ти, Філіп,, спочивай з миром...... Ти будеш жити у наших серцях, якщо від цього буде комусь легше....... Світла пам"ять..........((((((((
--- Показати IP 5 Серпня 2010 23:41
а шо кажуть правоохоронні органи!?
Максим Показати IP 6 Серпня 2010 00:53
Этот момент и правда удивляет....зачем для самоубийства ехать в Маневицкие леса? :(
Ольга відповідь Показати IP 6 Серпня 2010 02:49
Якщо міліція такка впевнена, що це було самогубство, де докази????? СМС???? Я сама можу написати багато чого???? Невже так тяжко зробити елементарну експертизу по траекторії руху пулі!!!! І, доречі, її не знайшли!!!!
Ольга відповідь Показати IP 6 Серпня 2010 02:51
Якщо міліція такка впевнена, що це було самогубство, де докази????? СМС???? Я сама можу написати багато чого???? Невже так тяжко зробити елементарну експертизу по траекторії руху пулі!!!! І, доречі, її не знайшли!!!!
Помним Показати IP 6 Серпня 2010 08:49
Филипп всегда будет жить в наших сердцах! Он был самим прекрасным человеком в мире! Я не верю, что от нас он ушел сам! Никогда! У него било много трудностей, но это не повод уйти! Он много хотел сделать в этом мире, миллионы планов. Он боролся за справедливость и просто кому-то стал на пути. Кому? Нам это вряд ли кто-то скажет. Соболезнование семье и близким! Пусть земля ему будет пухом!
nekto Показати IP 6 Серпня 2010 10:18
Взагалі все мутно. Інформації практично немає - хто його знайшов - де знайшов - чи з власного пістолета був вистріл, інфорації МІНІМУМ! Якщо не знайшли кулю - то не можна стверджувати що вистріл був з його зброї! Все на самопотік пущено, справу хочуть скоріше замяти!
скорбим Показати IP 6 Серпня 2010 10:55
Я знала Филиппа з першого класу,бо навчалася з ним разом.А він був найкращим у школі,просто зірка.Ніхто не хоче повірити що це зробив він сам.Філя дуже любив життя.Вічна тобі память,ти завжди залисишся в наших серцях живим
скорбим Показати IP 6 Серпня 2010 11:00
Я знала Филиппа з першого класу,бо навчалася з ним разом.А він був найкращим у школі,просто зірка.Ніхто не хоче повірити що це зробив він сам.Філя дуже любив життя.Вічна тобі память,ти завжди залисишся в наших серцях живим
таке життя Показати IP 6 Серпня 2010 16:34
СМС-ки були написані конкретним людям,вживаючи імена ,якими спілкувалися в житті,а не так як у телефонній книзі....
Сергій Показати IP 6 Серпня 2010 21:11
Теж був довгий час з Філіпом знайомий. Схиляю перед ним голову, бо це була ЛЮДИНА з великої літери у всіх відношеннях цього слова. 02.08.2010 розмовляв з ним по телефону, він розмовляв як завжди, нічого особливого в його голосі не було, збиралися з ним зустрітися 04.08. І я впевнений, що це було сплановане вбивство, тому що на фалангах пальців не було слідів пороху. А травматична зброя з резиновими кулями обовязково залишає сліди пороху на руках того, хто стріляє. ВІЧНА І СВІТЛА ПАМЯТЬ!!!Нехай земля Тобі буде пухом, БРАТ!!!
гость Показати IP 9 Серпня 2010 22:30
ну как же так, ну неужели нельзя по-другому решать проблемы? ну зачем же убивать... нет слов............ скорбим и помним! светлая память!
Нана Показати IP 10 Серпня 2010 11:55
Його правда похоронили без батюшки, це сказали його найближчі друзі... Толку, що ми тут говоримо, я приведу батюшку на його могилу, він того вартий...
гость до Нана Показати IP 10 Серпня 2010 20:07
не может быть!!! он не самоубийца!!!
пам'ятаємо Показати IP 10 Серпня 2010 14:49
Філіп був дуже хорошою людиною.Була в мене одна неприємна ситуація - дуже допоміг, поставився по-людськи, хоч міг би навіть не звернути увагу.Звістка про його ВБИВСТВО шокувала!Це була незвичайна людина - добра,мудра,щира,завжди привітна,відчувалась внутрішня сила!НЕ ВІРЮ В САМОГУБСТВО!Глибоко співчуваю сім'ї Філіпа!Вбивці не залишаться безкарними - не вірю в правоохоронні органи, але вірю, що Бог покарає, тих хто причетний до смерті Філіпа.
Нана Показати IP 10 Серпня 2010 15:19
Він багато на що міг не звертати уваги. Звертав... А мене як виручав... Але, знаєте, схильна до думки, що правосуддя лишить все, як є - самовбивство. Теж ніколи в це не повірю...
kiko Показати IP 27 Серпня 2010 18:51
А кримінальну справу таки ПОРУШИЛИ! Всі телефонні дзвінки з мобільного телефона покійного, коли його знайшли - були В И Т Е Р Т І !
пам'ятаємо Показати IP 31 Серпня 2010 11:11
Люди,хто знає, напишіть,будь-ласка, де Філіпа поховали.
****** до пам'ятаємо Показати IP 2 Вересня 2010 13:39
на кладовищі, шо знаходиться на Рівненській
сергій до пам'ятаємо Показати IP 6 Вересня 2010 23:40
з правої сторони від центраьної алеї, під калиною, біля дідуся, приблизно посередині направо.
гость Показати IP 31 Серпня 2010 13:27
ну и что? ведь можно сделать распечатку всех входящих и исходящих звонков, у телефон. компании есть такая возможность!
Таня Показати IP 26 Квітня 2011 18:58
Я не вірю в ці плітки про самогубство.Він був дуже хорошою людиною, а головне щирою.Він часто мені сниться, мабуть за нього мало моляться.Нехай земля йому буде пухом.
nekto Показати IP 27 Квітня 2011 18:34
та то й не самогубство. Прокурор спустив руки й не хоче тим займатися. спара досі не закрита.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus