USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За фактом вилученого алкоголю на складі луцького депутата відкрили кримінальне провадження

24 Квітня 2017 10:54
Працівники податкової поліції ГУ ДФС у Волинській області вилучили майже 5,4 тис. літрів незаконно виготовленого алкоголю зі складів луцького депутата Петра Нестерука у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 КК, тобто за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини, у прес-службі ДФС у Волинській області, розслідуванням кримінального провадження займається ДФС України. Також у ДФС підтвердили, що склад розташований у Луцьку за адресою вул. Андрія Марцинюка, 35. Він належить мережі ТОВ «Полісся-Трейд», засновником та кінцевим бенефіціаром фірми є очільник фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук, керує компанією його дружина – Неля Нестерук.

Унаслідок проведених податківцями заходів було виявлено та вилучено майже 5,4 тис. літрів горілки, розлитої у пляшки, обклеєні підробленими марками акцизного податку. Загальна вартість вилученого алкоголю становить 800 тисяч гривень. Вилучений алкоголь переданий на відповідальне зберігання.

Нагадаємо, горілку без належних акцизів продавали по 36 гривень за пляшку в Луцьку на одному зі складів ТОВ «Полісся-Трейд». Підпільний пункт незаконного продажу алкоголю викрили журналісти, здійснивши контрольну закупку та викликали на місце правоохоронців.

Аби ж порушників таки притягнули до відповідальності, журналісти ТРК «Аверс» та члени громадського формування «Варта порядку» чергували цілодобово біля складу, аби всю горілку не вивезли з території. Тим часом різні державні структури два дні визначалися з дозволом на обшуки складу. Поясненням цього процесу стало те, що з власних джерел стало відомо, що голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик телефонував до керівництва ДФС в області, аби справу «залагодили». Тому, поки перевірка не їхала, склад працював цілодобово, як розповіли очевидці, пляшками тарахкотіли всю ніч. А розлючені охоронці наступного дня накинулися на журналістів з побоями. У зв’язку з цим, правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Водка Нестерука Показати IP 24 Квітня 2017 11:38
А потім закриють по факту відсутності складу злочину, імітація іде по плану
Теремно Показати IP 24 Квітня 2017 11:50
Це кримінальний злочин. Винні повинні понести покарання. Виробники і реалізатори цього сурогату нанеслм величезну шкоду державі. Невже і Гунчик до цього причетний?
123 Показати IP 24 Квітня 2017 14:31
Гунчик і кришує з Єловою цей бізнес. Звідси і їдуть чемодани в Адміністрацію Президента і Насірову, а Ви плачте, що розправляються з неугодними депутатами від БПП.
Неля Показати IP 24 Квітня 2017 14:33
нічого ваще не докажете, Пєтровіч не ведіться, че ви робите, у мене 100 людей тверезі. Я вас податкову не заказувала, Смольянінов помогі!
Палагута Показати IP 24 Квітня 2017 14:41
Петя - звичайна барига і сц*кло, якщо торгуєш пальонкою, то іди до кінця і не пісяй в кампот. У нас же податкова куплена і СБУ і прокуратура, пошумлять люди трохи і забудуть, а ти далі будеш споювати всіх.
до 123 Показати IP 24 Квітня 2017 21:20
усі правоохоронні органи там на пайку і даже з сусідніх областей . Борітеся,але не поборите!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus