USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали німців, які незаконно ввозили в Україну авто

31 Березня 2011 12:11
На Волині затримали двох німців, які незаконно переганяли в Україну автомобілі.
Під час перевірки у пункті пропуску «Ягодин» легковика «Ніссан», яким керував 34-річний німець, прикордонно-митна оглядова група знайшла транзитні номери та транзитний техпаспорт на це авто, - повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Вони були заховані в салоні транспортного засобу під килимком.
Це означало, що «Ніссан» знятий з реєстрації і, найімовірніше, ввозився в Україну на продаж.
Співробітники митниці оформили протокол про порушення митних правил, а автомобіль, оцінений у майже 70 тисяч гривень, затримали.
Також у пункті пропуску «Ягодин» затримали мікроавтобус «Мерседес», яким керував 38-річний громадянин Німеччини. Іноземець ввозив транспортний засіб за такою ж схемою.
Транзитні номери та документи оглядова група знайшла у кустарно виготовленій з ДСП перегородці між кабіною та вантажно-пасажирським відділенням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мюллер Показати IP 31 Березня 2011 14:13
...ото, бля, німчура таке робить! свінота, аллєс швайзе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus