USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Азербайджані затримали 260 кг героїну, який везли в Україну

6 Липня 2018 19:58
Співробітники митниці Азербайджану запобігли спробі транзиту наркотиків в обсязі 260 кг через територію країни з Ірану в Україну.

Про це повідомляє Кореспондент.

Відзначено, що правоохоронці виявили наркотики у вантажному автомобілі Mercedes-Benz Axor. Зазначеним транспортним засобом керував громадянин Азербайджану. Наркотики були виявлені при перетині ірано-азербайджанського кордону на митному пункті Астара.

За даними азербайджанських митників, автомобіль перевозив 800 мішків карбонату натрію, відправленого іранською компанією Mojtaba Shage Azar українській компанії LLC Lisintra.

"Так, під час огляду на кордоні правоохоронці виявили 25 поліетиленових пакетів з наркотиками загальною вагою 260 кг. Центр судової експертизи міністерства юстиції Азербайджану визначив, що це героїн, вироблений кустарним способом", - йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus