USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали одного з грабіжників ПриватБанку у Луцьку?

16 Вересня 2011 19:23
У місті Рівному затримали грабіжника банку, який виявився одним з тих, хто 2 лютого пограбував відділення ПриватБанку у Луцьку.

Як повідомили в МВС України, 6 вересня у місті Рівному до приміщення одного з відділень банківської установи зайшов невідомий. Розбивши скло каси й під загрозою фізичної розправи працівникам вказаного відділення, зловмисник викрав 14 тисяч гривень, 2 тисячі євро, 1 тисячу доларів США та 100 тисяч російських рублів - і втік.

У результаті оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєному працівники міліції затримали 24-річного безробітного місцевого жителя. Частину викрадених грошей вилучено, - поінформували рівненські правоохоронці 16 вересня.

А в ЦЗГ управління МВС України у Волинській області повідомили, що затриманого у Рівному чоловіка є всі підстави підозрювати в участі у пограбуванні відділення ПриватБанку у Луцьку на вулиці Конякіна,18а, яке сталося 2 лютого цього року.

Нагадаємо, тоді грабіжники менш як за дві хвилини винесли з луцького відділення банку 140 тисяч гривень, 8 тисяч американських доларів, 2 тисячі євро - і зникли.

Ще тоді правоохоронці стали говорити про "рівненський слід" злочинців. Адже відділення «Приватбанку» у Луцьку на Конякіна грабували за тим же сценарієм, що і відділення цього самого банку в Рівному у грудні минулого року. Правоохоронці припускали, що ці злочини скоїла одна й та ж група.

ПриватБанк обіцяв заплатити 100 тисяч гривень тому, хто допоможе піймати грабіжників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Л А Д О М И Р Показати IP 16 Вересня 2011 21:40
БРЕХНЯ!
пенсіонер Показати IP 19 Вересня 2011 01:17
ну.....правоохоронцям браво.... а сто штук коломойський башлянув......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus