USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Затягнули в іномарку і зґвалтували

18 Лютого 2010 13:12
Нововолинські міліціонери затримали двох місцевих чоловіків, яких підозрюють у зухвалому зґвалтуванні 31-річної Наталії.
Із розповіді жінки, їй на мобільний телефон задзвонив знайомий 21-річний Віталій. Обоє домовилися про зустріч. Жінка чекала чоловіка на розі вулиці. Коли під’їхала іномарка, то якийсь незнайомець відчинив дверцята машини і затягнув жінку в салон.
Легковик рвонув у невідомому напрямку. За кермом був Віталій, з яким попередньо розмовляла. Згодом автомобіль зупинився. Чоловіки заламали руки жінці і зґвалтували її. Після того побили,відвезли на околицю міста і силоміць виштовхали з автомобіля на дорогу.
Потерпіла звернулася до міліції лише наступного ранку. За її словами, цілу ніч оговтувалася від шоку.
Працівники міліції встановили, що до даного злочину, крім Віктора, причетний раніше судимий 23-річний Святослав. За даним фактом проводиться перевірка, - пише «Волинь-нова».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus