USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Здаючи заднім ходом, вантажівка задавила ковельчанку

6 Травня 2010 15:37
На вулиці Стуса в Ковелі близько дев’ятої ранку під колесами вантажівки загинула 47-річна місцева мешканка.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління МВС .

Трагедія трапилася біля продуктового магазину. Автомобіль «Газ-Газель» під’їжджав до крамниці для розвантаження.

Водій авто 27-річний Віталій не пересвідчився у дзеркало заднього огляду, чи хтось є за вантажівкою. Почав здавати заднім ходом і наїхав на жінку-пішохода. За гуркотом двигуна водій не почув криків і вчасно не зупинив вантажівку.

Через отримані травми 47-річна потерпіла померла на місці пригоди. За даним фактом працівники міліції розпочали розслідування. Нині правоохоронці з’ясовують обставини загибелі та вирішують, чи порушувати проти неуважного водія кримінальну справу.

Минулої середи обласна Державтоінспекція зупинила 420 водіїв, які грубо порушили Правила дорожнього руху. За керування автотранспортом у нетверезому стані затримано 53 водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 6 Травня 2010 18:13
Такая ситуация ежедневно возникает почти возле каждого продуктового магазина. Водители просто заезжают на тротуар, а пешеходам порой приходится бегом удирать от лихого парня за рулем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus