USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

22-річна мешканка Нововолинська на «Renault Laguna» заднім ходом збила жінку

14 Лютого 2017 11:46
Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 13 лютого, у Нововолинську. Під колеса автомобіля «Renault Laguna» потрапила пенсіонерка. Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у терапевтичне відділення міської лікарні.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

За кермом легковика перебувала 22-річна мешканка Нововолинська. Рухаючись заднім ходом, жінка скоїла наїзд на пенсіонерку, 76-річну місцеву жительку.

Внаслідок автопригоди пенсіонерка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в терапевтичне відділення міської лікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучанин Показати IP 14 Лютого 2017 12:05
нема чого лазить під машинами не заз відїзджаєш з парковки во не пропустить лізе правильно зробила подай в суд хай компенсацю заплатить бабулька
Петя Показати IP 14 Лютого 2017 13:18
НЕма чого таким без головим їздити. Ті хто за кермом пловина дівок в школі на 2 -3 вчились. То як вони їздять дивина якась!!!!
FLg до Петя Показати IP 14 Лютого 2017 14:18
Напевно с...ти добре вміють))
клава до FLg Показати IP 14 Лютого 2017 15:39
лучше чим іздити
Анонім Показати IP 14 Лютого 2017 15:11
Майже завжди пішоходи думають що їх бачить водій, або просто в наглу лізе під колеса, бо ж "воно" іде і нехай світ зачекає, це стосується і пішоходних переходів. А потім пишуть водій права за сало купив і т.д.
клава до Анонім Показати IP 14 Лютого 2017 15:41
а перехід ти мусиш бачити якшо ти шохвер
Свідок Показати IP 14 Лютого 2017 20:28
Люди по бійтеся Бога. Жінка йшла не по проїжджій частині, а дівчина збила її ззаду в спину і протягла 4 метри, поки люди не почали кричати, щоб вона зупинилася, коли побачили жінку під колесами. Є відіо з магазину, де все зазнято і докладено до розгляду справи. Коли жінку забрала швидка, вона прийшла в лікарню і просила розписку, що пенсіонерка не має до неї претензій , бо по її словах, їй потрібно було перевезти свою "бляху" через кордон( 5 денний термін піджтмав). І побігла купляти псевдо свідків, нібито жінка впала, а та не побачила і просунула її машиною. До речі, жінка зараз в лікарні, не може ворохнутися, а в дома в неї чоловік , незрячий інвалід 1 групи, за яким потрібен догляд.Ми всі живемо під одним небом і Бог все бачить і кожному з нас потрібно відповідати за свої вчинки!
Просто мама Показати IP 14 Лютого 2017 21:43
Не маю водійсього посвічення, але знаю, що є сліпа зона, коли водій не бачить пішохода. Тому , коли на стоянці стоїть заведене авто, чекаю, коли рушить. Ле лізу під колеса.
Доброжелатель Показати IP 15 Лютого 2017 10:49
Люди опомнитесь!Женщину сбили в спину из зада, то что она глаза на спине имеет?Она что спиной бросилась на машину?Черным по белому везде написано что совершен наезд на женщину. Такие еще подростки как она пишут всякий такой бред. Желающих приглашаю в Нововолынск в больницу и убедиться в каком состоянии женщина, и может ли она вообще встать на ноги потому что переломанные ребра, и только тогда делать выводы. Кроме лечения пенсионерка ничего не требует. Я надеюсь что уголовное дело все же не купит водитель, и дело пенсионерки доведут до конца, надеюсь не зря майдан стоял за справедливость и правду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus