USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Жертвами урагану «Флоренс» у США стало щонайменше 11 людей

16 Вересня 2018 09:55
Жертвами урагану «Флоренс», що вирує у американських штатах Південна та Північна Кароліна вже стали щонайменше 11 осіб. Щоправда, його сила вже згасла до рівня тропічного шторму.

Про це повідомляє CNN.

Як зазначається, три людини загинули через раптові повені та сильну течію на дорогах.

Крім того, за словами місцевої влади, шторм забрав життя 41-річної жінки та її 7-місячного сина: обидвоє загинули у Вілмінгтоні, штат Північна Кароліна, коли дерево впало на їхній будинок.

Водночас струмом вбило 68-річного чоловіка в окрузі Ленуар, штат Північна Кароліна, коли той намагався підключити генератор.

Ще одна жертва стихії – це 77-річний чоловік, який помер через серцевий напад, коли вийшов перевіряти собак під час шторму та впав.

Також загинули 81-річний чоловік, який смертельно вдарився головою, коли намагався виїхати з будинку та чоловік і жінка внаслідок пожежі.

Нагадаємо, що пориви вітру під час урагану сягали 150 кілометрів на годину. На очах людей падали вирвані з корінням дерева, розбивалися шибки та нищило машини і споруди. Експерти поки не беруться передбачити, скільки ще часу "Флоренс" наводитиме жах на узбережжя Сполучених Штатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus