USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Жінка отруїла чаєм із горілкою 11-місячну онуку. Дівчинка померла

21 Січня 2010 09:20
Співробітники Рожищенського райвідділу міліції затримали за звинуваченням в ненавмисному вбивстві 43-річну Леоніду. Жінка напоїла спиртним свою 11-місячну онуку. Через алкогольне отруєння дівчинка померла в лікарні.
 
Трагедія трапилася ще торік 10 листопада. Проте тоді смерть дитини «списали» на пандемію грипу. Лише нині кримінальні експерти остаточно з’ясували – 11-місячна Вікторія померла через алкогольне отруєння. Того листопадового вечора Леоніда пригнала додому корів з поля. Покликала у гості сусідів, аби випити з ними по чарці. Коли банкет скінчився, жінка пішла вкладати спати маленьку Віку. Її мама тим часом у сусідній кімнаті готувала ліжечко для сну. Батько порався по господарці.
Леоніда ніяк не могла втихомирити свою онуку. В тої різалися зубки – вона постійно плакала. Тоді вигадлива жінка долила в дитячу пляшечку з чаєм 20-30 грамів горілки. І напоїла цим коктейлем дитину. Першу дозу спиртного немовля випила ввечері з рук бабусі. Вночі її матір 21-річна Наталія, не підозрюючи, що в пляшечці горілка, ще раз дала попити донечці алкогольного чаю.
Уранці дитина поводила себе дивно – плакала, мала високу температуру тіла, ніби захворіла. Батьки розгубилися і надто пізно викликали медиків. Вікторія померла на лікарняному ліжку.
Нині підозрювана Леоніда переконує, що не хотіла нашкодити онуці - просто намагалася заспокоїти.
 
«Батьки погано доглядали за дитиною, часто не звертали уваги на її плач і вередування. Тільки я дивилася за Вікою», - каже жінка.Заступник начальника Рожищенського райвідділу міліції Сергій Сасовський розповів, що сім’я, у якій трапилася трагедія, не перебувала на обліку у міліції, як неблагополучна.
 
На даний момент проти Леоніди порушено кримінальну справу за вбивство через необережність. Покарання передбачає обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років, - інформує прес-служба обласного управління МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
джек Показати IP 22 Січня 2010 11:29
Жах,а ми говоримо про маньяків, он практично в кожній хаті такого маньяка і спеціаліста в медицині можна знайти.
ВОНА Показати IP 22 Січня 2010 13:32
"Проте тоді смерть дитини «списали» на пандемію грипу" - ось так і розкрутили тоді пандемію, любу смерть списували на грип свинський!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus