USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жінка померла від побоїв палкою із цвяхами

8 Січня 2011 12:09
Жителька села Гірники Ратнівського району померла 3 січня після п’яної бійки з власним чоловіком.

Про це 6 січня повідомила газета «Волинь нова».

Минулого понеділка у Ратнівський райвідділ внутрішніх справ зателефонувала 26-річна мешканка райцентру Лариса Д. Вона повідомила, що у Гірниках померла її мати – 46-річна Алла Л.

Старший слідчий райвідділу майор міліції Віталій Сілік, який з оперативною групою виїжджав на місце події, розповів, що під час огляду тіла покійної чогось особливого не виявили. І діти з батьком мовчали.

А синці на тілі пояснили тим, що мати пила, часто падала.

Зрештою, тіло небіжчиці було відправлено в морг.
Лише коли судмедексперт зробив розтин тіла, стало зрозуміло, що жінка померла не своєю смертю. За його висновком, смерть настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми, пошкодження головного мозку та перелому склепіння черепа.

У висновку експерта також зазначено, що згадані травми Алла Л. отримала за декілька днів до смерті.

Зрештою, діти покійної під час повторного опитування зізналися, що 31 грудня батьки були п'яні. Зчинився скандал, бійка.

Але господар дому продовжував гру в мовчанку. І лише тоді, коли для дачі пояснень його доставили в міліцію, він написав явку з повинною, що, будучи п'яним, бив дружину. Причому палкою, на якій були... цвяхи.

Після побиття, за словами старшого слідчого, Алла Л. ще трохи ходила по хаті, навіть пила горілку. 2 січня прийшли до них дві дочки - 11-річна Руслана і 15-річна Вікторія. Дівчатами опікується тітка - подружжя Алли і Анатолія суд кілька років тому позбавив батьківських прав.

Увечері матері стало погано, о третій годині ночі минулого понеділка вона померла.

Проти 49-річного Анатолія Л. порушено кримінальну справу за статтею 121 ч. 2 - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Таке звинувачення передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується також питання взяття його на час слідства під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Асвабадитель Показати IP 10 Січня 2011 16:48
еще одну патриотку свои патриоты "асвабадили" от жизни. Вопрос: кому памятник ставить возле ЗАГСа?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus