USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жінка розбилася на смерть, коли спускалася з балкону

15 Січня 2010 15:17

Резонансна загибель 43-річної жінки, яка 8 січня випала з шостого поверху висотки в Луцьку, трапилася через необережність потерпілої. Міліція оприлюднила подробиці нещасного випадку репортеру «Волині-нової».
 
Після Різдва на вулиці Грабовського о 21-ій годині перехожі виявили тіло мертвої жінки. На місце трагедії викликали «швидку допомогу» та слідчо-оперативну групу Луцького міськвідділу міліції.«У ході попереднього розслідування встановлено, що 43-річна лучанка Світлана впала з балкона дев’ятиповерхового будинку, зокрема, квартири на шостому поверсі. Згодом з’ясувались і обставини її загибелі», - розповідає заступник начальника міськвідділу майор міліції Олег Степанюк.
За однією з версій, увечері жінку запросив до себе у гості знайомий, який проживав у згаданому будинку на вулиці Грабовського. Несподівано у квартирі пролунав дзвінок у вхідні двері. Це дружина з дитиною повернулась додому.
 
Очевидно, господар квартири не хотів, щоб їх бачили удвох. І вирішив спустити гостю по зв’язаних простирадлах на балкон п’ятого поверху, де тимчасово ніхто не проживає - там проводиться ремонт. Але задум не вдався. Жінка не втрималась і з висоти впала на асфальт.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus