USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Жінку підстрелили на власному подвір’ї

7 Грудня 2010 11:41
У селі Броди, що в Ратнівському районі Волинської області, невідома особа підстрелила місцеву 50-річну Ганну Пилипчук – матір чотирьох дітей.
Жінка постраждала на власному подвір’ї. Пораючись по господарству, вона відчула біль в оці, а обличчя їй ніби хтось ошпарив кип'ятком, повідомив перший заступник начальника райвідділу УМВС в області майор міліції Ростислав Штик, пише «Волинь-нова».
У ті дні в селі відстрілювали бродячих собак. Як з'ясувалося, дріб потрапив жінці в праве око.
Потерпілій довелося звернутися за допомогою до лікарів. Спершу – до лікарів центральної районної лікарні, потім – обласної клінічної.
Аби не втратити зору, Ганна Пилипчук побувала і в Одеському інституті Філатова. Втім, скрізь медики запевняли жінку, що якихось особливих підстав для хвилювання в неї нема. Мовляв, бачитиме, як і раніше. І виймати дріб з ока не радили, переконуючи, що дріб на зір не вплине, оскільки здоровий нерв не ушкоджений.
Правоохоронці проводять перевірку, намагаються, зокрема, встановити особу, котра стріляла на вулиці села, нехтуючи чинним законодавством.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus