USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

З'явилися фото розбитої в смертельній ДТП автівки Майкона

8 Лютого 2014 20:34
В мережі з'явилися фото розбитої автівки форварда донецького "Шахтаря" Майкона, який загинув сьогодні в ДТП. Зауважимо, значний період Майкон грав за луцьку Волинь.
Передня частина машини розбита вщент та розлетілася на шматки, - пише ТСН.

Трагедія сталася вранці, 8 лютого, в Донецьку близько 4:00 ранку на проспекті Ілліча. Hyundai Elantrа футболіста виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся зі Skoda Superb. Повідомляється, що водія Skoda доставлено до лікарні.
Нагадаємо, голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський висловив співчуття родині Майкона. У шоці від трагедії також одноклубники 25-річного бразильця з "Іллічівця", за який він грав у поточному сезоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Семен Показати IP 8 Лютого 2014 21:27
Где-то я уже слышал эту историю. Сын главврача выехал на встречную, тогда ему все сочувтвовали, а от бедных убитых им никто не вспомнил.
Злий до Семен Показати IP 9 Лютого 2014 10:17
Да,только до папы Сидора не дошло,что Бог наказывает за все!!! Продалжает дальше ставить людей перед выбором, плати или умирай! (Областная больница).
свідок Показати IP 8 Лютого 2014 21:55
він нам подарував дуже багато приемних емоцій..... співчуваемо рідним(
Think Показати IP 8 Лютого 2014 22:52
Корейці - консерви, перекосило як китайчика черрі, Шкода - без передка, проте капсула салона ціла. Не ведіться на розцяцьковані корчі, в яких загнутися, так само просто як з розгону в стіну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus