USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

ЗІК став неугодним прес-службі луцької мерії

7 Липня 2008 17:10
Керівник комунального підприємства «ІАЦ «Луцьк» Мирослава Радавська (а саме ця установа фактично виконує функції прес-служби луцької мерії) виставила кореспондента ЗІКу із маршрутки, яка везла волинських журналістів на урочистості з нагоди оголошення фіналістів акції «Сім природних чудес України». Про це повідомляє 7 липня репортер «Волинських Новин».
 
Власне, мотивація пані Радавської була залізною: «Я ЗІК не запрошувала». Маршрутка вміщала тринадцять чоловік, хоча журналістів везли лише десятьох. Зрештою, окрім кореспондента ЗІКу, «під роздачу» потрапив і місцевий власкор ZAXID.NET. Понад те, Мирослава Радавська зазначила, що не має наміру «перевозити зайців».
 
Прикметно, що у маршрутці знайшося місце для двох дівчат із сумками, які начебто збиралися їхати на відпочинок. Як розповіли колеги з інших волинських ЗМІ, ці панянки назад до Луцька з пансіонату «Шацькі озера» не поїхали.
 
Довідково:
 
Під час брифінгу в Луцькому замку напередодні урочистостей на Світязі міський голова Луцька Богдан Шиба особисто запросив на озеро волинських журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus