USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Злодійку «здала» камера відеонагляду

15 Березня 2011 15:59
У Луцьку затримали 23-річну рівненчанку, яка обкрадала навчальні заклади Рівного та Луцька.

Дівчина спеціалізувалась на крадіжках особистого майна - спокійно заходила до шкіл, коледжів, університетів і викрадала у школярів та викладачів їхні речі, - повідомили в ВГЗ УМВС України у Волинській області.

Як розповів перший заступник начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Геннадій Єпіфанович, підозрювана Людмила Ш. нещодавно закінчила коледж, але поки що ніде не працювала.

Натомість Людмила обкрадала громадян. До Луцька приїжджала зранку і робила такий собі «обхід» навчальних закладів. Заходила до вчительських чи викладацьких кімнат, класів, де й придивлялась до жіночих сумочок та інших особистих речей без нагляду.

Ввечері з краденим майном поверталась додому. А зранку повторювала ту ж схему. Єдине – могла міняти міста: день у Рівному, два – у Луцьку.

Усі награбовані речі зносила додому, де й ховала. Гроші, що були в жіночих сумочках, витрачала на себе.

На слід зловмисниці вийшли волинські правоохоронці. На записі камери нагляду одного з вищих навчальних закладів Луцька правоохоронці побачили молоду симпатичну дівчину. З’ясували, що та не була ані студенткою, ані працівником цього вишу. Того ж дня її затримали.

У скоєному дівчина зізналася. Каже, що обкрадала людей, бо хотіла мати багато грошей.

Ідея красти саме у навчальних закладах прийшла сама собою. Спробувала один раз - і затягнуло…

Слід зауважити, що дівчина проживала разом з батьками-пенсіонерами. Сім’я мала хоча й середній рівень достатку, але не відчувала себе в чомусь критично обмеженою.

Наразі волинські правоохоронці розкрили чотири епізоди за участю рівненчанки. Ще три випадки розкрили рівненські колеги. Однак міліціонерам відомо ще ряд крадіжок, скоєних зловмисницею.

Уже встановлено, що сума награбованого на Волині за розкритими епізодами становить близько п’яти тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Alex Показати IP 15 Березня 2011 21:22
Думаю ця тема дуже пов'язана з цією http://www.volynnews.com/news/extreme/luchanka_kazhe_shcho_militsiya_zmusyla_yiyi_ziznatysya_u_kradizhtsi_yaku_vona_ne_vchynyla/
00 Показати IP 15 Березня 2011 21:32
Лучанка каже, що міліція змусила її зізнатися у крадіжці, яку вона не вчинила - ось така тема була нещодавно в новинах. Знайдіть її в пошуку. Ось хто вчинив крадіжку і звинуватили дійсно невинну людину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus