USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зловмисник вкрав з магазину камеру відеоспостереження

7 Травня 2013 10:00
По допомогу до правоохоронців звернулася 41-річна мешканка обласного центру Волині. Жінка повідомила, що невідомий викрав встановлені на продуктовій крамниці камери відеоспостереження, - повідомляють у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Лучанка є приватним підприємцем, має продуктовий магазин на зупинці громадського транспорту. Задля власної безпеки та безпеки покупців жінка обладнала місце торгівлі камерами зовнішнього спостереження. Декілька таких камер знаходилося і на зовнішній стіні приміщення. Саме ці технічні засоби і потрапили в поле зору невідомого. Про крадіжку відеокамер постраждала повідомила працівникам міліції лише наступного дня.

На місце події прибув дільничний інспектор міліції Луцького міського відділу Микола Главацький. Правоохоронець переглянув відеозапис із тих камер спостереження, які залишилися. На відеозаписі він впізнав особу злочинця, адже міліціонер працює на адміністративній дільниці більше десяти років. Тож через деякий час зловмисника затримали.
В минулому злодій вже мав досвід спілкування з правоохоронцями: тоді його притягнули до адміністративної відповідальності. Затриманий 26-річний молодик свій вчинок пояснив просто: «Того вечора я посварився із дружиною, тож впив зі своїми знайомими. Потім із друзями прийшов до нічного магазину, аби ще купити спиртного, однак двері закладу ніхто не відчинив. Тоді я почав збивати камери зовнішнього спостереження. Одну камеру я пошкодив, іншу зірвав зі стіни і забрав із собою. Зрештою потім я її просто викинув».

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за статтею 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus