USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Зловили порушників, які розбили вітрину банку в Луцьку

22 Липня 2013 16:52
Трьох чоловіків наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області затримав за підозрою у розбитті вітринного скла банківської установи, - йдеться в прес-службі волинської міліції.

Так, о пів на другу вночі на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області надійшов сигнал «Тривога» з відділення банку на вулиці Винниченка. На вказану адресу терміново направили екіпаж групи затримання ДСО.

Правоохоронці виявили розбите скло зовнішньої вітрини банку.

З вікна будинку, що навпроти, до правоохоронців звернулася жінка, яка стала випадковим свідком події. Вона розповіла міліціонерам, що троє чоловіків, які рухалися з центру міста, ногами били по вікнах банку, але там скло виявилося міцним, тому вони почали гупати по вітрині фінансової установи, розташованої поруч. Крім того, лучанка надала детальний опис кожного з тієї компанії і вказала, в якому напрямку зникли хулігани.

За гарячими слідами на перехресті двох сусідніх вулиць підозрюваних затримали та доставили на місце події, де їх упізнала свідок.

Усі затримані – мешканці Луцька. Що об'єднало компанію чоловіків віком 21-го, 26-ти та 40 років для вчинення хуліганських дій, з'ясовують у луцькому міському відділі міліції. Зауважимо: нічні «розваги» зловмисників підпадають під дію статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 23 Липня 2013 01:52
Цим дикунанам найкращий варіант - 5 років, може порозумнішають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus