USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знайшли авто, з якого стріляли в Бузину

16 Квітня 2015 23:55
Машину, з якої стріляли в Олеся Бузину, знайшли неподалік місця вбивства. Про це інформує Громадське ТВ.

Очевидці побачили автомобіль Ford Focus з номерами BL8108W у провулку поблизу гуртожитку КНЕУ і викликали міліцію, оскільки перед цим про машину з такими номерами повідомляли свідки з місця вбивства Бузини.

В МВС офіційно підтвердили знахідку авто.

Згідно з повідомленням, біля метро «Шулявська» на вулиці Ежена Потьє правоохоронці знайшли автомобіль Ford Focus, темно-синього кольору, з італійськими номерами, на якому ймовірно пересувалися підозрювані. Зараз з автомобілем працюють співробітники міліції.

Крім того, слідство розглядає три основні версії вбивства Олеся Бузини: журналістська діяльність загиблого, а також особиста неприязнь та хуліганські дії. Про це повідомила начальник ВЗГ ГУМВС України в місті Києві Юлія Мусташ.

Пошуки злочинців тривають.

Нагадаємо, сьогодні у Києві невідомі вбили журналіста Олеся Бузину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Володимир Показати IP 17 Квітня 2015 00:41
Яким чином, скажіть мені, будь ласка, євросоюзівські номери можна було прийняти за БІЛОРУСЬКІ? Хоча деякі, більш продвинуті свідки щось белькотіли про литовські (іноді, правда, збиваючись на "латиські"). Впізнаю нашу людину - так і не навчились відрізняти Литву від Латвії. Для совєцького чєловєка знання географії обмежувались і досі обмежуються твердою впевненістю, що є "Прибалтика". І цього цілком досить. Які там три країни?.. Литва із столицею Рига? Так? А, нє, ще ж Вільнюс і Естонія... Ой, це занадто складно. Головне, що там націоналісти "і рускіх не люблять". От паршівці!..
Ігнатій Лойола до Володимир Показати IP 17 Квітня 2015 08:26
Ви так кажете, ніби всі в Україні забов'язані знати ті ЄСівські абревіатури на автомобільних номерах. Для людини, яка не цікавиться ті літери LT i LV взагалі нічого не значать.
Володимир до Ігнатій Лойола Показати IP 17 Квітня 2015 12:16
Справа не в літерах "LT, LV ", а в дизайні номерів. Синю ЄСівську смужку переплутати з білоруськими номерами? Треба було добряче прийняти на грудь, або ж погано закусити.
Не до Володимир Показати IP 17 Квітня 2015 10:17
нема сумніву, що більшість жителів Прибалтики навіть не знають, що столиця України Київ, а крім Києва взагалі жодного українського міста не назвуть і ще не повмирали від цього,а нам, бач, конче, досконало треба знати всі їхні нюанси. Прибалтика той Прибалтика, цього цілком достатньо, а не ще всякою хе.нею голову собі грузити.
Таки Володимир до Не Показати IP 17 Квітня 2015 12:09
Чомусь ніхто не каже - Скандінавія ,Скандінавія, Всі (або переважна більшість) якось розрізняють Норвегію, Швецію, Фінляндію. А декотрі навіть обізнані щодо Данії. А в т.званій "Прибалтиці" - три різних країни Із своєю окремою мовою, історією, навіть релігією. І все одно наші люди вперто і щиросердно вважають, що це все примхи і дрібниці. А насправді є така собі ПРИБАЛТИКА - цілісна і неподільна. Звісно, це не їх, "прибалтийська" провина і проблема. Вони довели свою спроможність - і у Євросоюзі вже, і в НАТО, а "дуже заторможені" естонці першими на євро перейшли. Проблема в нас, в наших "совєцьких" головах.
Яким до Таки Володимир Показати IP 17 Квітня 2015 12:35
Та що ви додовбались з своїми Латвією, Литвою, Естонією? Всі знають що в Прибалтиці колись було три республіки, які стали потім країнами, то й що? "Прибалтика" тепер термін крамольний і заборонений чи як? До речі термін "скандинавські країни" використовують доволі часто і ніхто від цього свідомість не втрачає від шоку. А в тури по скандинавських країнах їздять набагато частіше ніж по прибалтійських. Якби прибалти більше до себе пускали, то їх би теж розрізняли, як Норвегію, Швецію, Фінляндію, а то в моїх знайомих були проблеми з в"їздом туди, навіть не зважаючи на те, що там живуть близькі (двоюрідні)родичі. Географію вивчати по- радянськи, чисто теоретично, без впевненості що знадобиться на практиці, зараз мало кому цікаво. І таки вірно сказано, вони (прибалти) навряд чи знають нашу географію та історію навіть поверхово, вже добре якщо усвідомлюють, що Україна - не Росія, і нічого.
Володимир до Яким Показати IP 17 Квітня 2015 12:55
Минулого року я навідався до друга (латиша) у Латвію. Проблем із візою не було ніяких (хоча до Києва, у консульство довелось двічі звертатись - спочатку здав документи, потім отримав - вже з візою). А щодо "прибалтів" - це знов таки наш рад.менталітет. Нема такого народу, нації, чи етносу. Зневажати на їхню окремішність і самобутність - це неповага і зверхність до литовців, латишів, естонців.
Яким до Володимир Показати IP 17 Квітня 2015 13:12
Це не зверхність і не повага до прибалтів, а ваш жирний таракан в голові. Нічого образливого в тому нема, "прибалтика, прибалти" вказує на географічне положення та історичне минуле. Зверхність і зневага оце ваше: "радянський менталітет". Мої батьки і дідусі з бабусями жили в СРСР,а куди культурніші, освіченіші і людяніші за багатьох представників "нової епохи", як власне і багато-багато інших людей їхнього віку. Не зневажати потрібно, а є ой як багато чому навчитись в тих так званих "радянських менталітетчиків".
Анонім Показати IP 17 Квітня 2015 00:51
коментар було видалено
КОТ Показати IP 17 Квітня 2015 01:02
коментар було видалено
Анонім до КОТ Показати IP 17 Квітня 2015 01:21
коментар було видалено
111 до Анонім Показати IP 17 Квітня 2015 05:17
В Украине пошла массовая зачистка умных и здравомыслящих людей..Плачевно и страшно.
Анонім до КОТ Показати IP 17 Квітня 2015 05:29
Людишки,попавшие из грязи в князи ,возомнили себя вершителями судеб,Но всему рано или поздно придет конец.Разум восторжествует.Только вот тысяч и тысяч загубленых жизней уже не вернуть,и сломленые судьбы не исправить.
віра до Анонім Показати IP 17 Квітня 2015 06:49
А ви , троле-ватніки, вважаете себе /вершителями судеб/??!! Посягаючи на святі для украінців речі, на пам'ять про Шевченка, бузина підписав собі смертний вирок........ А хто його виконав, чи патріоти, чи скоріше ваші браття кацапо-служби, то вже інша іісторія......
надія до віра Показати IP 17 Квітня 2015 07:05
Що ти верзеш?! Прочитай спочатку все про Шевченка, а потім строчи тут!
Patrik до надія Показати IP 17 Квітня 2015 07:16
Вам не до вподоби Т. Г. Шевченко? Не бачу проблем, вперед у Казахстан, там будете вшановувати Джамбула Джабаэва!
Анонім до Patrik Показати IP 17 Квітня 2015 09:54
А где ты у нее видишь нелюбовь к Шевченко? Лично меня больше добивает как у вас совмещается любовь к Шевченко и бандеровцам, т.е. нащадкам униатов, против которых Шевченко выступал открытым текстом.
ЦУ до Анонім Показати IP 17 Квітня 2015 10:21
йоб..тись головою, то на все життя. Ти до цієї тези чудове "нагляднає пасобіє"
Patrik до Анонім Показати IP 17 Квітня 2015 11:30
Читай коментар ЦУ, він все правильно про тебе написав...Тим більше, що ти сам зізнався, що щось "Лично тебя больше добивает" , а судячи із твоєї бредятини воно очевидно добиває тебе постійно.
НС Показати IP 17 Квітня 2015 10:43
коментар було видалено
Вамп до НС Показати IP 17 Квітня 2015 10:54
Ага, ага, точно. Не вякай про "мірнає населєніє даунбаса", самого ще блювати не тягне від своєї брехні?
Саня Луцьк Показати IP 18 Квітня 2015 11:17
Бузині пам'ять!! Молодець був , бачив і оцінював все тверезо як є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus